Cronos New Dawn FSR3.1 vs DLSS4 Motion Test!

The Semih

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,585
Silent hill 2 Remake ve Layers of Fear oyunlarının yapımcısı Bloober Team'in yeni beklenen oyunu Cronos New Dawn çıkış yaptı, oyun gayet güzel bu arada oynamanızı tavsiye ediyorum.

Neyse neden bu konuyu açtım, kısaca arkadaşlar lütfen tartışmayalım. Benim AMD ile problemim yok aksine NVIDIA nın yakasına yapışmasını onu darlamasını istiyorum ki rekabet olsun ve bizlere yarasın hepimiz bu konuda hemfikiriz, fakat ben şunu anlamıyorum, 30-35 bin lira kart satan AMD en güncel oyunlarında neden FSR4 ü koymuyor? şu anda en güncel çıkış yapan oyunun konusunu açıyorum ve rakibi NVIDIA bütün teknolojilerini import etmiş istediğimi açabiliyorum.

AMD gözünü seveyim şu teknolojilerini koy be kardeşim, uğraş artık pazarlama yap bir şey yap, şu anda RX9000 serisi kullanan kim varsa bu oyunda teknolojilerini kullanamıyor bundan kötü ne olabilir o kadar para veriyorsun 3 yıl önceki teknolojiyi kullanıyorsun!

Ben bu konuya çok kafayı taktım, saf güçmüş bilmem ne benim umrumda değil, bu şekilde rekabet edemez aşağıya foto bırakıyorum Slideri sağ sola kaydırın ve zoom yapıp bakın 35 bin lira para verip bu görüntüyü görmek istemiyorum. AMD bir an önce FSR4 ü yayman lazım çünkü DLSS4 ile kafa kafaya gidiyorsun kalite olarak ama açamıyoruz oyunlarda.

Driverdan açılıyor diyecek arkadaşlar olucak elbet, daha oyuna özel driver bile çıkarmamış yani açamıyorsun. 10 saatlik oyun zaten 2 günde bitiriyor insanlar, neden 1 hafta önceden driverini hazır etmiyorsun.

Neden FSR3 ile test ettin diceksiniz çünkü RX9000 serisi olan kişiler şu anda FSR3 açabiliyor bu oyunda ve bunun gibi birsürü oyunda. O yüzden eleştirmek için kıyaslıyorum.

FSR3.1 vs DLSS4 Motion Test

Linke girip slideri kaydırın dostlar sağ sola

1757178213961.webp

Geri