Mining yapmasan da PC boşta duracaksa yapmanı öneririm. Hiç yoktan harçlığın çıkar.Selamlar lise 4 oğrencisiyim malum sinava çalışıyom oyun oynamayı biraktım rtx 3060 lı bi sistemim var onunla mining yapsam karlı olurmuyum olursa ne kadar kazanırım aylık 4+1 evde oturuyom gaziantep de yaşıyom
benim kart ile 2 saatliğine denemelik yaptım 23mhs verdi normal mi?Mining yapmasan da PC boşta duracaksa yapmanı öneririm. Hiç yoktan harçlığın çıkar.
Değil. Daha fazla alman gerekir.benim kart ile 2 saatliğine denemelik yaptım 23mhs verdi normal mi?
LHR V1 mi V2 mu kart? V2 ise uğraşma değmez bence.Selamlar lise 4 oğrencisiyim malum sinava çalışıyom oyun oynamayı biraktım rtx 3060 lı bi sistemim var onunla mining yapsam karlı olurmuyum olursa ne kadar kazanırım aylık 4+1 evde oturuyom gaziantep de yaşıyom
Hiçbir şey yapmadan açmıştım mining i oc nasıl yapılır bilmiyorum birde oc yaparsam oyunlarda fps artışı ne kadar olur?Değil. Daha fazla alman gerekir.
Stok halde denediysen bu değeri almış olabilirsin. OC yapman gerekli mining için.
Kart LHR V1 ise malum sürücüyü yükleyip OC+UV yaparak 50MH alabilirsin o kartla.benim kart ile 2 saatliğine denemelik yaptım 23mhs verdi normal mi?
Günlük helalinden 30 TL verir.tamamda değermi kartı harcamaya bi rakam söyleseniz günlük ne kadar kazanılır
Oyun için OC ayrı mining için OC değerleri ayrı. Oyun için yaparsan FPS artışı mutlaka olur.Hiçbir şey yapmadan açmıştım mining i oc nasıl yapılır bilmiyorum birde oc yaparsam oyunlarda fps artışı ne kadar olur?
kutunun üstünde rev 1.0 yazıyorKart LHR V1 ise malum sürücüyü yükleyip OC+UV yaparak 50MH alabilirsin o kartla.
V2 ise malum sürücü kurulmuyor. Şuan aldığın gibi 25MH civarı alırsın.
Nasıl yapılacağını nereden öğrenebilirmOyun için OC ayrı mining için OC değerleri ayrı. Oyun için yaparsan FPS artışı mutlaka olur.
HELAL Mİ??Günlük helalinden 30 TL verir.