- Konu Sahibi Konu Sahibi
Vaktiniz var ise nasıl açılır ve nereye girilir gösterir misiniz hocam gelecek ödemeye 38 dakika kaldı yazıyorBir cüzdan açıyorsunuz. Pool ödemeyi direk o cüzdana yapıyor.
Vaktiniz var ise nasıl açılır ve nereye girilir gösterir misiniz hocam gelecek ödemeye 38 dakika kaldı yazıyorBir cüzdan açıyorsunuz. Pool ödemeyi direk o cüzdana yapıyor.
Vaktiniz var ise nasıl açılır ve nereye girilir gösterir misiniz hocam gelecek ödemeye 38 dakika kaldı yazıyor
BTC
Ne kazıyorsunuz şuan?
Nasıl yani? Ekran kartınız ile BTC kazamazsınız. Ne kazacaktınız ona göre yardımcı olayım.BTC
Mesaj otomatik birleştirildi:
Seçenek sunmadı
Vallahi kazıyor şu an 47 mh gördü btc kazıyorNasıl yani? Ekran kartınız ile BTC kazamazsınız. Ne kazacaktınız ona göre yardımcı olayım.
En karlısı hangisiyseNe kazacaktınız ona göre yardımcı olayım.
Ne kazıyorsunuz şuan?
BTC için özel kartlar lazım elinizdeki ile onu kazamazsınız. 47 MH/s aldığınıza göre şuan büyük ihtimalle ETH kazıyorsunuz. Şuan sizin için o daha karlı görünüyor.Vallahi kazıyor şu an 47 mh gördü btc kazıyor
En karlısı hangisiyse
Binance hesabı açmak için bu tarz bilgileri vermek kimlik ile doğrulamak zorundasınız diye biliyorum.Vallahi kazıyor şu an 47 mh gördü btc kazıyor
En karlısı hangisiyse
Alıntıyı görüntüle
bunu doldurmak zorunda mıyım?
BTC için özel kartlar lazım elinizdeki ile onu kazamazsınız.
elimde başka bir şirketten kripto para hesabı var onu girsem olmaz mı illa binance mı lazım öyleyse annemden veya babamdan oluşturmalıyım yaşım 16Binance hesabı açmak için bu tarz bilgileri vermek kimlik ile doğrulamak zorundasınız diye biliyorum.
Binance olması şart değil ben onu örnek açısından verdim. Hangi pool'u kullanıyorsunuz? Bildiğim kadarıyla BTC kazmanızın imkanı yok poollar kazdığınız verileri istediğiniz şekilde gösterebilir. Yani örneğin 1 etherumu dolar, btc, ruble, euro, tl tarzında gösterebiliyor.Alıntıyı görüntüleHocam koca sayfada ETH yazısı göremedim
elimde başka bir şirketten kripto para hesabı var onu girsem olmaz mı illa binance mı lazım öyleyse annemden veya babamdan oluşturmalıyım yaşım 16
Nereden öğrenebilirmHangi pool'u kullanıyorsunuz
Muhtemelen öyle yapıyorYani örneğin 1 etherumu dolar, btc, ruble, euro, TL tarzında gösterebiliyor.
Yukarıda ismi yazmıyor mu?Nereden öğrenebilirm
Muhtemelen öyle yapıyor
nicehashYukarıda ismi yazmıyor mu?
Nicehask hakkında pek bir fikrim yok daha önce kullanmadım.nicehash
değiştirsem mi senceNicehask hakkında pek bir fikrim yok daha önce kullanmadım.