Neler Yeni

RTX 3060 ile Mining Yapan Var Mı?

Penguen

80+ Silver
Her oyun oynayacağımda driver ı tekrar silip yüklemem mi gerekecek yoksa aynı driver üzerinden oynayabilir miyim
Aynı driverla oyna gitsin. Oynadığın oyuna göre değişir ama FPS fark etmez herhalde. Dene, zarar gelmez. 2 oyunda FPS testi yap şimdi not al, driverı yükleyip bak bir deç

• Beğen
Reaksiyonlar: NMK.

NMK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Nuri Mert Kaya
Aynı driverla oyna gitsin. Oynadığın oyuna göre değişir ama FPS fark etmez herhalde. Dene, zarar gelmez. 2 oyunda FPS testi yap şimdi not al, driverı yükleyip bak bir deç
peki o.c u.v ayarları yapmalı mıyım yoksa böyle bıraksam olur mu

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
peki o.c u.v ayarları yapmalı mıyım yoksa böyle bıraksam olur mu
Tabii ki yapmalısın. Çekirdek hızını düşürüp, bellek hızını arttıracaksın. Biraz da power limit koyup en stabil ayaları bulmalısın ki kart rahat rahat çalışsın.

NMK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Nuri Mert Kaya
Tabii ki yapmalısın. Çekirdek hızını düşürüp, bellek hızını arttıracaksın. Biraz da power limit koyup en stabil ayaları bulmalısın ki kart rahat rahat çalışsın.
Dediğiniz terimlerden hiçbir şey anlamıyorum örnek bir ayar varsa onu uygulasam olmaz mı

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dediğiniz terimlerden hiçbir şey anlamıyorum örnek bir ayar varsa onu uygulasam olmaz mı
Kısaca özet geçeyim ETH kazarken çekirdek hızına ihtiyacımız olmadığı için onu kartın daha az enerji tüketmesi ve ısınması amacıyla düşürüyoruz. Kazım oranına hash rate diyoruz. Daha fazla MH/s almak için bellek hızını arttırıyoruz. Kartın daha az güç tüketmesi amacıyla da power limitimizi düşürüyoruz. Bunları yapmak için genelde afterburner kullanılıyor. Youtubeda bunlarla alakalı bir sürü video bulabilirsin. Hepsi 3060 olsa dahil her marka, modelin ayarları birbirine uymayabilir.

NMK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Nuri Mert Kaya
Kısaca özet geçeyim ETH kazarken çekirdek hızına ihtiyacımız olmadığı için onu kartın daha az enerji tüketmesi ve ısınması amacıyla düşürüyoruz. Kazım oranına hash rate diyoruz. Daha fazla MH/s almak için bellek hızını arttırıyoruz. Kartın daha aza güç tüketmesi amacıyla da power limitimizi düşürüyoruz. Bunları yapmak için genelde afterburner kullanılıyor. Youtubeda bunlarla alakalı bir sürü video bulabilirsin. Hepsi 3060 olsa dahil her marka, modelin ayarları birbirine uymayabilir.
afterburner ı yüklüyorum biraz kurcaliyim

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
afterburner ı yüklüyorum biraz kurcaliyim
Youtubeda ki video örneklerine bak derim. 3060 mining settings veya ayarları diye yazarsan ingilizce-türkçe bir sürü video çıkar.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,599
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
RVN daha az kazandırıyor ETH'ye bakın derim ve evet ben de 3060 ile kazım yapıyorum.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,599
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Şuan ergo kazmak daha mantıklı gibi.
Ergodan haberim yoktu harbi iyi değerler sunuyormuş şu an baktım da aylık yanlış girmişim kazancı* dolara kadar çıkıyor ancak geçmişi nedir ne değildir bi bakmak lazım.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Ergodan haberim yoktu harbi iyi değerler sunuyormuş şu an baktım da aylık 240 dolara kadar çıkıyor ancak geçmişi nedir ne değildir bi bakmak lazım.
Şuan düştü tekrardan. Geçmişi bende bilmiyorum fakat bir kaç gündür ETH ile aralarında 1 dolar bir fark vardı. Bende ETH kazmayı bırakıp ergo'ya geçmiştim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada düşmüş hali bile ETH ile hemen hemen aynı. Arada 2 cent falan var sanırım. Ayrıca 1 ergo olunca otomatik ödeme alabiliyorsun sanırım.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,599
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Şuan düştü tekrardan. Geçmişi bende bilmiyorum fakat bir kaç gündür ETH ile aralarında 1 dolar bir fark vardı. Bende ETH kazmayı bırakıp ergo'ya geçmiştim.

Bu arada düşmüş hali bile ETH ile hemen hemen aynı. Arada 2 cent falan var sanırım. Ayrıca 1 ergo olunca otomatik ödeme alabiliyorsun sanırım.
3060 için doğru ayarlarda 128 mhs'da kazılıyor ETH ise hemen hemen yarısını sunuyor. Gelecek vaad ediyor mu yoksa şişirme mi diye bir araştırayım öğreneyim belki de eth'nin yerine geçecek coin budur :D

1629980053794.png

Top Bottom