Aynı driverla oyna gitsin. Oynadığın oyuna göre değişir ama FPS fark etmez herhalde. Dene, zarar gelmez. 2 oyunda FPS testi yap şimdi not al, driverı yükleyip bak bir deçHer oyun oynayacağımda driver ı tekrar silip yüklemem mi gerekecek yoksa aynı driver üzerinden oynayabilir miyim
peki o.c u.v ayarları yapmalı mıyım yoksa böyle bıraksam olur muAynı driverla oyna gitsin. Oynadığın oyuna göre değişir ama FPS fark etmez herhalde. Dene, zarar gelmez. 2 oyunda FPS testi yap şimdi not al, driverı yükleyip bak bir deç
Tabii ki yapmalısın. Çekirdek hızını düşürüp, bellek hızını arttıracaksın. Biraz da power limit koyup en stabil ayaları bulmalısın ki kart rahat rahat çalışsın.peki o.c u.v ayarları yapmalı mıyım yoksa böyle bıraksam olur mu
Dediğiniz terimlerden hiçbir şey anlamıyorum örnek bir ayar varsa onu uygulasam olmaz mıTabii ki yapmalısın. Çekirdek hızını düşürüp, bellek hızını arttıracaksın. Biraz da power limit koyup en stabil ayaları bulmalısın ki kart rahat rahat çalışsın.
Kısaca özet geçeyim ETH kazarken çekirdek hızına ihtiyacımız olmadığı için onu kartın daha az enerji tüketmesi ve ısınması amacıyla düşürüyoruz. Kazım oranına hash rate diyoruz. Daha fazla MH/s almak için bellek hızını arttırıyoruz. Kartın daha az güç tüketmesi amacıyla da power limitimizi düşürüyoruz. Bunları yapmak için genelde afterburner kullanılıyor. Youtubeda bunlarla alakalı bir sürü video bulabilirsin. Hepsi 3060 olsa dahil her marka, modelin ayarları birbirine uymayabilir.Dediğiniz terimlerden hiçbir şey anlamıyorum örnek bir ayar varsa onu uygulasam olmaz mı
afterburner ı yüklüyorum biraz kurcaliyimKısaca özet geçeyim ETH kazarken çekirdek hızına ihtiyacımız olmadığı için onu kartın daha az enerji tüketmesi ve ısınması amacıyla düşürüyoruz. Kazım oranına hash rate diyoruz. Daha fazla MH/s almak için bellek hızını arttırıyoruz. Kartın daha aza güç tüketmesi amacıyla da power limitimizi düşürüyoruz. Bunları yapmak için genelde afterburner kullanılıyor. Youtubeda bunlarla alakalı bir sürü video bulabilirsin. Hepsi 3060 olsa dahil her marka, modelin ayarları birbirine uymayabilir.
Youtubeda ki video örneklerine bak derim. 3060 mining settings veya ayarları diye yazarsan ingilizce-türkçe bir sürü video çıkar.afterburner ı yüklüyorum biraz kurcaliyim
Şuan ergo kazmak daha mantıklı gibi.RVN daha az kazandırıyor ETH'ye bakın derim ve evet ben de 3060 ile kazım yapıyorum.
Ergodan haberim yoktu harbi iyi değerler sunuyormuş şu an baktım da aylıkŞuan ergo kazmak daha mantıklı gibi.
Şuan düştü tekrardan. Geçmişi bende bilmiyorum fakat bir kaç gündür ETH ile aralarında 1 dolar bir fark vardı. Bende ETH kazmayı bırakıp ergo'ya geçmiştim.Ergodan haberim yoktu harbi iyi değerler sunuyormuş şu an baktım da aylık 240 dolara kadar çıkıyor ancak geçmişi nedir ne değildir bi bakmak lazım.
3060 için doğru ayarlarda 128 mhs'da kazılıyor ETH ise hemen hemen yarısını sunuyor. Gelecek vaad ediyor mu yoksa şişirme mi diye bir araştırayım öğreneyim belki de eth'nin yerine geçecek coin budurŞuan düştü tekrardan. Geçmişi bende bilmiyorum fakat bir kaç gündür ETH ile aralarında 1 dolar bir fark vardı. Bende ETH kazmayı bırakıp ergo'ya geçmiştim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada düşmüş hali bile ETH ile hemen hemen aynı. Arada 2 cent falan var sanırım. Ayrıca 1 ergo olunca otomatik ödeme alabiliyorsun sanırım.