RTX 3060 ile Mining Yapmalı mıyım?

Rexpow

80+
Reaksiyon skoru
57
Selamlar lise 4 oğrencisiyim malum sinava çalışıyom oyun oynamayı biraktım rtx 3060 lı bi sistemim var onunla mining yapsam karlı olurmuyum olursa ne kadar kazanırım aylık 4+1 evde oturuyom gaziantep de yaşıyom

Selamlar lise 4 oğrencisiyim malum sinava çalışıyom oyun oynamayı biraktım rtx 3060 lı bi sistemim var onunla mining yapsam karlı olurmuyum olursa ne kadar kazanırım aylık 4+1 evde oturuyom gaziantep de yaşıyom
Mining yapmasan da PC boşta duracaksa yapmanı öneririm. Hiç yoktan harçlığın çıkar.

benim kart ile 2 saatliğine denemelik yaptım 23mhs verdi normal mi?
Değil. Daha fazla alman gerekir.
Stok halde denediysen bu değeri almış olabilirsin. OC yapman gerekli mining için.

Değil. Daha fazla alman gerekir.
Stok halde denediysen bu değeri almış olabilirsin. OC yapman gerekli mining için.
Hiçbir şey yapmadan açmıştım mining i oc nasıl yapılır bilmiyorum birde oc yaparsam oyunlarda fps artışı ne kadar olur?

Bence yap. PC Boş olduğu zamanlarda ek gelir olarak düşün :D

Hiçbir şey yapmadan açmıştım mining i oc nasıl yapılır bilmiyorum birde oc yaparsam oyunlarda fps artışı ne kadar olur?
Oyun için OC ayrı mining için OC değerleri ayrı. Oyun için yaparsan FPS artışı mutlaka olur.

Kart LHR V1 ise malum sürücüyü yükleyip OC+UV yaparak 50MH alabilirsin o kartla.

V2 ise malum sürücü kurulmuyor. Şuan aldığın gibi 25MH civarı alırsın.
kutunun üstünde rev 1.0 yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun için OC ayrı mining için OC değerleri ayrı. Oyun için yaparsan FPS artışı mutlaka olur.
Nasıl yapılacağını nereden öğrenebilirm

Geri