Arama sonuçları: *

1. Ragnar Adamdır

5 ay mining yapsam ekran kartımın değeri ne kadar düşer satarken

dediğiniz sürede ömrünün ciddi şekilde azalacağını düşünüyorum ve kar oranlarına da baktınızmı hocam değecekmi 1638745534 5 ayda 2k yada 3k falan mı oluyor pek hakim değilim ama o para için elinizde ki şuanki piyasasına yetişemiyorum pahalı bi kartın ömrünü azaltmaya ne gerek var ben olsam...
  2. Ragnar Adamdır

5 ay mining yapsam ekran kartımın değeri ne kadar düşer satarken

Hocam bu bi alet kullanım ömrü azalır yani sürekli tam yük tam performans yürüyeceği için fan ömrü falan azalır ama performansta çok çok oynama olmaz sadece ömrü azalır dediğim gibi bi örnekle açıklasam hmm mesela 2 tane aynı model araba var biri 50 binde diğeri 200 binde ikisinin değeri ve ömrü...
  3. Ragnar Adamdır

Borsa ile ilgili bir soru

Bu konu saçma sapan yere gidiyor
  4. Ragnar Adamdır

Borsa ile ilgili bir soru

Hocam 10eth aldınız diyelim eth in 1 tanesinin değeri 100 dolar artınca sizde 10 tane olduğu için toplam para değeriniz 100 x 10 oluyor
  5. Ragnar Adamdır

Tek ekran kartıyla ne kadar kazanırım ?

Hocam bide ben rtx 2060 150 üstü w harcıyor diye biliyordum ama değilmiş sanırım
  6. Ragnar Adamdır

Hocam direkt düz mantık haftalık 100 TL kazanırsın tabii ki değişebilir veya yanılabilirim ama o civarlarda olur bence
  7. Ragnar Adamdır

Hocam kart ne kadar güç tüketiyor
  8. Ragnar Adamdır

Ethereum Düşüşte Ne Düşünüyorsunuz?

Bişe yok kanka bizim bi başkan var keyfine yazdım @Etheryum
  9. Ragnar Adamdır

Ethereum Düşüşte Ne Düşünüyorsunuz?

Başkan gelmeden konuyu değiştir akşam akşam tutamıcaz. (!)
  10. Ragnar Adamdır

Ethereum kazmak mantıklı mı?

Vira Bismillah kazmaya başla dostum kolay gelsin.
  11. Ragnar Adamdır

Yurtdışında Mining Yapılır mı ?

Paran varsa yaparsın youtube da tane tane anlatan bir sürü video var.
  12. Ragnar Adamdır

mining nasıl yapılır nasıl işler

https://www.btcturk.com/bilgi-platformu/quiz/kriptopara-madenciligi-mining-nedir/
  13. Ragnar Adamdır

Açtığımız konular nasıl siliniyo çoook yeniyim kusura bakmayın

şşşşş hocam Ethereum reis başlığı görmesin sisteme gelecek olursak Abdullah abininki daha mantıklı seçim.
  14. Ragnar Adamdır

Kartı satayım mı minning mi yapayım?Asus RX 5600XT

Ayrıca 3060 ı hemen almanız lazım.
  15. Ragnar Adamdır

Hocam kendi fikrim şu kesinlikle satardım yolun sonu güzel gözüküyor şahsi açımdan ama siz öyle düşünmüyorsanız satmayın.
  16. Ragnar Adamdır

https://minerstat.com/hardware/amd-rx-5600-xt?lang=tr Hocam burdan kriterleri seçip ayak üstü bi hesap yapın ve kararınızı verin mining için güzel bi kart. Ve ayrıca 3060 da gelecek şimdi o kartı 6000 tl ye satmakta güzel olurdu.
  17. Ragnar Adamdır

Sabahtan Akşama Kadar Mining Yapsak Ekran Kartı Yorulur mu?

Etmeyin eylemeyin hocam durumunuz müsait ise neyse ama bi sorun çıkarsa sıkıntı olmazmı? 1613743263 https://minerstat.com/hardware/nvidia-gtx-1660-super?lang=tr
  18. Ragnar Adamdır

Rx 570 8gb ile mining mantıklı mı

Hemde nası güzel olur umarım kartlar temizdir piyasada rx 570 ve 580 ler öneriliyor hayırlı olsun.
  19. Ragnar Adamdır

Ethereumun geleceği hakkındaki düşünceleriniz neler ?

Yani umarım düşmesini istemiyorum tabi ki abim işin içine girecek abim kazansın ben kazanayım. :) 1613668257 Sermaye yapınca açıklamaya vazgeçtik dedim yanlış anlaşılmasın.
  20. Ragnar Adamdır

Ethereumun geleceği hakkındaki düşünceleriniz neler ?

Ne yazdığımı oku ordan anlarsın.
Top Bottom