Neler Yeni

5 ay mining yapsam ekran kartımın değeri ne kadar düşer satarken

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,630
İsim
Taha yücel
5 ay mining yapsam ekran kartimla rtx 2060 gigabyte değeri ne kadar düşer satarken 5 ay mining yapip pc yi satip yeni pc almayı düşündümde mantikli mi
Pc parçalarım
R5 3600
B450m s2h
Gskill 8x2 16gb 3000mhz
Gigabyte rtx 2060
Aercool airhawk duo

Ha bide diyelim pc almak yerine 5 ay mining yapip telefon alsam mesela 5 ayda ekran kartim cçok güç kaybeder mi oyunlarda ben oyun çok oynayan bir insanım da

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
5 ay mining yapsam ekran kartimla rtx 2060 gigabyte değeri ne kadar düşer satarken 5 ay mining yapip pc yi satip yeni pc almayı düşündümde mantikli mi
Pc parçalarım
R5 3600
B450m s2h
Gskill 8x2 16gb 3000mhz
Gigabyte rtx 2060
Aercool airhawk duo

Ha bide diyelim pc almak yerine 5 ay mining yapip telefon alsam mesela 5 ayda ekran kartim cçok güç kaybeder mi oyunlarda ben oyun çok oynayan bir insanım da
mining ile ekran kartın güç kaybetmez.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
Pc parçalarım
R5 3600
B450m s2h
Gskill 8x2 16gb 3000mhz
Gigabyte rtx 2060
Aercool airhawk duo

Hocam bu bi alet kullanım ömrü azalır yani sürekli tam yük tam performans yürüyeceği için fan ömrü falan azalır ama performansta çok çok oynama olmaz sadece ömrü azalır dediğim gibi bi örnekle açıklasam hmm mesela 2 tane aynı model araba var biri 50 binde diğeri 200 binde ikisinin değeri ve ömrü aynı olmaz bol kazançlar

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,630
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mining ile ekran kartın güç kaybetmez.
Hocam bu bi alet kullanım ömrü azalır yani sürekli tam yük tam performans yürüyeceği için fan ömrü falan azalır ama performansta çok çok oynama olmaz sadece ömrü azalır dediğim gibi bi örnekle açıklasam hmm mesela 2 tane aynı model araba var biri 50 binde diğeri 200 binde ikisinin değeri ve ömrü aynı olmaz bol kazançlar
Anladım peki ömrü çok azalır mı tahmin edilecek bir şey mi bende 2 gündür kazıyorum bu ay kesin yapıcamda duruma göre belki biraz daha kazım yaparım

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
Anladım peki ömrü çok azalır mı tahmin edilecek bir şey mi bende 2 gündür kazıyorum bu ay kesin yapıcamda duruma göre belki biraz daha kazım yaparım
teknoloji işi şans işi ömrü illaki azalır ama öyle aşırı bir fark olacağını sanmam. sıcaklıkları çok yüksek tutmadığıun sürece fan bozulması harici bir sıkıntı yaşamazsın. ki fan bozmak da kolay değildir.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
dediğiniz sürede ömrünün ciddi şekilde azalacağını düşünüyorum ve kar oranlarına da baktınızmı hocam değecekmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

dediğiniz sürede ömrünün ciddi şekilde azalacağını düşünüyorum ve kar oranlarına da baktınızmı hocam değecekmi
5 ayda 2k yada 3k falan mı oluyor pek hakim değilim ama o para için elinizde ki şuanki piyasasına yetişemiyorum pahalı bi kartın ömrünü azaltmaya ne gerek var ben olsam yapmazdım tabii ki size saygı duyuyorum

Ladidadi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Ulaş

5 ayda 2k yada 3k falan mı oluyor pek hakim değilim ama o para için elinizde ki şuanki piyasasına yetişemiyorum pahalı bi kartın ömrünü azaltmaya ne gerek var ben olsam yapmazdım tabii ki size saygı duyuyorum
bencede yapmayın.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,630
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Valla ben pc ye hiç dokunmuyor 31 30 mhs ile kaziyor 2.güne yeni girdik 1.günde 30 tl cüzdanımda vardı bu civarlarda giderse hep 30 tl ile 5 ayi ortalama 150 gün desek 30 günden 150x30 dan 4500 tl iyi mi

bencede yapmayın.
Neden peki

Ha bide birsey dicem bu ekran kartini satarken fiyat açısında çok değer düşer mi

Ladidadi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Ulaş
Valla ben pc ye hiç dokunmuyor 31 30 mhs ile kaziyor 2.güne yeni girdik 1.günde 30 TL cüzdanımda vardı bu civarlarda giderse hep 30 TL ile 5 ayi ortalama 150 gün desek 30 günden 150x30 dan 4500 TL iyi mi

Neden peki

Ha bide birsey dicem bu ekran kartini satarken fiyat açısında çok değer düşer mi
Değerde düşer kartın ömrüde azalır.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Ekran kartları için iki seçenek var, ya kart olduğu sağlamlıkta yola devam eder yada tamamen bozulur kullanılamaz, performans düşmesi sıcaklığa bağlıdır 5 ayda fanlar çok tozlanmaz termal macunda kurumaz yani bir şey olmaz.

Nikneyime

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kemal Usoğlu
Valla ben pc ye hiç dokunmuyor 31 30 mhs ile kaziyor 2.güne yeni girdik 1.günde 30 TL cüzdanımda vardı bu civarlarda giderse hep 30 TL ile 5 ayi ortalama 150 gün desek 30 günden 150x30 dan 4500 TL iyi mi

Neden peki

değeri düşse iyi ya yanarsa ben denedim yandı şu an ekran kartı bulamıyorum bulsamda çok pahalı

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,630
İsim
Taha yücel
Ekran kartları için iki seçenek var, ya kart olduğu sağlamlıkta yola devam eder yada tamamen bozulur kullanılamaz, performans düşmesi sıcaklığa bağlıdır 5 ayda fanlar çok tozlanmaz termal macunda kurumaz yani bir şey olmaz.
Peki 5 ay kazım yapmaya değer mi ? Telefon almak için

değeri düşse iyi ya yanarsa ben denedim yandı şu an ekran kartı bulamıyorum bulsamda çok pahalı
Nasil yandı ? Kaç ay yaptin ekran kartin neydi ben suan 1 ay denemk icin yapiyorum bir sry olmaz inşallah bide şey dicem araliksiz pc açık kalıyor 1 ay dinlendirmelimiyim

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Peki 5 ay kazım yapmaya değer mi ? Telefon almak için

Nasil yandı ? Kaç ay yaptin ekran kartin neydi ben suan 1 ay denemk icin yapiyorum bir sry olmaz inşallah bide şey dicem araliksiz pc açık kalıyor 1 ay dinlendirmelimiyim

Eğerki istediğin miktarı elde edebilceğin garanti ise sağlıklı bir ayar ile neden olmasın.

Top Bottom