Neler Yeni

5 ay mining yapsam ekran kartımın değeri ne kadar düşer satarken

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,681
İsim
Taha yücel
Eğerki istediğin miktarı elde edebilceğin garanti ise sağlıklı bir ayar ile neden olmasın.
Hmm anladım sağlık ayardan kastın şuan da @RevDeisDou nun yaptığı ayarlarda kazıyorum 30 31 mhs gidiyor sıcaklık 62 maks her zaman 62 degil 58 59 degisiyor şuan tüm ayarları hatırlamıyorum telefondayim

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Hmm anladım sağlık ayardan kastın şuan da @RevDeisDou nun yaptığı ayarlarda kazıyorum 30 31 mhs gidiyor sıcaklık 62 maks her zaman 62 degil 58 59 degisiyor şuan tüm ayarları hatırlamıyorum telefondayim

O zaman sorun yok.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,681
İsim
Taha yücel
O zaman sorun yok.
Peki bir şey dicem 1ay da pc aralıksız çalısıcam pc ye bie zarar verir mi arada dinlendirmek gerekir mi ? Bu bir ayda ki duruma göre 5 ay işini yapıcam yaparsam 5 ay uzun süre pc yi dinlendirmek gerekir mi bu sürede

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Peki bir şey dicem 1ay da pc aralıksız çalısıcam pc ye bie zarar verir mi arada dinlendirmek gerekir mi ? Bu bir ayda ki duruma göre 5 ay işini yapıcam yaparsam 5 ay uzun süre pc yi dinlendirmek gerekir mi bu sürede

Bu insan değilki, sıcaklıklar kontrol altında olur ise ve elektrik kesintisi gibi enerji dalgalanmaları olmaz ise sorun olmaz.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Günlük yarım saat dinlendirilse daha iyi olur benim görüşüm, ömrüne bir etkisi olur mu bilemem ama vicdanımı rahatlatmak için ben öyle yapardım.

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Dinlendirme konusuna takılmayın dinlendirmeniz gerekmiyor. Pc donanımlarının, ekran kartının ve ortamın sıcaklıkları sabit ve yüksek seyretmediği sürece dinlendirmeniz gerekmiyor. Hele ki pps ödeme sistemine sahip cruxpool, kucoin pool, binance pool gibi havuzlarda dinlendirme yaparsanız her gün alacağınız ödeme düşecektir günlük ortalama düştüğü için.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,307
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Dinlendirmenin yarardan çok zararı var. Sıcaklık değişimi sabit sıcaklıktan daha tehlikelidir.

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Eğer kronik bir kusuru yoksa, fanlar arızalanmazsa, şebeke elektiriğinde olumsuz durumlar gerçekleşmezse ve stabil sıcaklıklarda kazmaya devam ederseniz ekran kartının bozulması için bir neden yok. Hepte söylenir şans işi elektronik.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
8 aydır yapıyorum kart ilk günki gibi performans veriyor bi fark yok

equinoxx

80+ Bronze
Kaz gitsin, karta da bir şey olmaz. Saçma sapan ayarlarla karta yük bindirip üzerinde et pişirebilecek bir dereceye getirtirsen kartı yanar tabi. Kimse mining yapıldığını anlayamaz, dediğin sıcaklıklarda hiçbir şey olmaz.

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
değeri düşse iyi ya yanarsa ben denedim yandı şu an ekran kartı bulamıyorum bulsamda çok pahalı
Dalga amaçlı yazmışsın :D elektrik parasını çıkarmaz deseydin bari o daha az ürkütücü :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla değer düşmez mining yaparsınız sonrada mining yapmadım dersiniz olur biter
Türkiyedeki ikinci el piyasasının durumunu özetlemişsin :D dürüstlük artık sadece sözlükte geçen bir kelime :ROFLMAO: yemin ederim geçen bir programda kadının biri hocaya sordu: kocam arabanın kusuru olduğu halde kusuru yok diyerek birine sattı enayi kazıklamak günahmı diye :cautious:

Top Bottom