aleyküm selam ama bence bizim burada bilgi vermemiz çok doğru olmaz yatırım tavsiyesi falan siz en iyisi biraz internetten bakın ayrıca sorunuzu tam anlamadım 1 etherium 100 dolar artınca ne kadar mı ek gelir elde eder diye soruyorsunuz?Selamün aleyküm öncelikle Bi arkadaş bana ikide bir soruyor örnek 1000eth yatırdı şuan 100 dolar arttı ona ne kadar gelicek kaç dolar yada eth yarısını aldı cevaplarsanız sevinirim
Hocam ytd değil ark yatıramaz şuanda soruyor bende bilmiyorum borsadan fazla Mesela Örnek 2500 dolardayken eth 1000 dolarlık eth aldı 100 dolar arttı ne kadar gelir ona 100 dolar artti diye sacma ama soruyor artik cevap verim dedim cevaplarsaniz sevinirimaleyküm selam ama bence bizim burada bilgi vermemiz çok doğru olmaz yatırım tavsiyesi falan siz en iyisi biraz internetten bakın ayrıca sorunuzu tam anlamadım 1 etherium 100 dolar artınca ne kadar mı ek gelir elde eder diye soruyorsunuz?
Hocam 10eth aldınız diyelim eth in 1 tanesinin değeri 100 dolar artınca sizde 10 tane olduğu için toplam para değeriniz 100 x 10 oluyor
.Hocam ytd değil ark yatıramaz şuanda soruyor bende bilmiyorum borsadan fazla Mesela Örnek 2500 dolardayken eth 1000 dolarlık eth aldı 100 dolar arttı ne kadar gelir ona 100 dolar artti diye sacma ama soruyor artik cevap verim dedim cevaplarsaniz sevinirim
arkadaş tavsiye sormadı neyin kafası bu ?aleyküm selam ama bence bizim burada bilgi vermemiz çok doğru olmaz yatırım tavsiyesi falan siz en iyisi biraz internetten bakın ayrıca sorunuzu tam anlamadım 1 etherium 100 dolar artınca ne kadar mı ek gelir elde eder diye soruyorsunuz?
hocam borsa ile ilgili çok bir bilgi yok o yüzden yorum yapamam ve etherium gibi coinlerle hiç hiç aram yok o yüzden benim bir şey demem doğru olmazHocam ytd değil ark yatıramaz şuanda soruyor bende bilmiyorum borsadan fazla Mesela Örnek 2500 dolardayken eth 1000 dolarlık eth aldı 100 dolar arttı ne kadar gelir ona 100 dolar artti diye sacma ama soruyor artik cevap verim dedim cevaplarsaniz sevinirim
tavsiye demedim zaten burada ben yanlışlıkla yatırım tavsiyesi veririm başınız yanmasın çok bir bilgim yok dedimarkadaş tavsiye sormadı neyin kafası bu ?
hocam arkadaşınız 1000 eth yi kaç dolardan aldı onu bilmeden bir şey diyemem
2750 denarkadaş tavsiye sormadı neyin kafası bu ?
hocam arkadaşınız 1000 eth yi kaç dolardan aldı onu bilmeden bir şey diyemem
evet emin misinizve 1000 eth olduğuna emin misiniz 23 milyon TL yapıyor
ve 1000 eth olduğuna emin misiniz 23 milyon TL yapıyor
Kb hocam ben yanlış yazmısımve 1000 eth olduğuna emin misiniz 23 milyon TL yapıyor
.e
evet emin misiniz
Kb hocam ben yanlış yazmısım
ya kaç eth ?Kb hocam ben yanlış yazmısım
Mesaj otomatik birleştirildi:
.