Arama sonuçları: *

1. Slyleight

Etherumunda çok ciddi düşüş başladı

Kesinlikle katılıyorum. Her ne kadar dominans düşük olsa bile BTC etkisini yapıyor. Piyasanın gerçekten çakılmamasının tek nedeni dominansın düşük olması. Dominans 70-80'lerde olsa emin olun altcoinlerde 1 cent para kalmazdı. Israrla söylüyorum fakat ekran kartı fiyatlarını tamemen Bitcoin ve...
  2. Slyleight

Ethermine Yeni Politika Sonrası Başka Bir Pool Arıyorum

Franki sistem iyimiş, kuzen falanız heralde. Benimki miningde iyi, seninki oyunda. :)
  3. Slyleight

Nicehash kazımdan çok ekran kartını kiraladığın bir uygulama. Haliyle de kazançlar biraz düşük oluyor. Ödemeyi de BTC olarak almak bence dezavantaj, ama isteyen kullanabilir , neden olmasın. (Ben nicehash kullanarak başlamıştım bu işe) 1621443419 Eğer günde 0.1 ETH kazmıyor isen veya 0.1 ETH'a...
  4. Slyleight

Bunu gördüğüm iyi oldu, yerinde konu açmışsın. Normalde her 13-14 günde bir ödeme alıyordum ethermine üzerinden (0.05 ETH). Şimdi bir ay veya 26 gün olacak. Her ne kadar binance geçmek istemesem de oraya yöneleceğim gibi duruyor. Binance daha az kazandırıyor çünkü.
  5. Slyleight

ETH 3345 dolar (18.05.2021)

İkisi de, hem tecrübesizlik, hem de küçük olmak etkiliyor. Piyasa genel olarak balinaların elinden döndüğü için küçük yatırımcı için kazanmak kolay olmuyor. Düşük fiyattan toplamak için piyasayı manipüle edebiliyorlar, bakınız elon musk. Piyasa sabırlı olanların , sabırsız olanlardan parayı...
  6. Slyleight

ETH 3345 dolar (18.05.2021)

Ne telaş yaptınız ya, en son 2000$'den 1700$'a düşünce "ETH balonu söndü, miningciler ekran kartlarını salıcak." diyen bir kesim vardı. Daha sonra 4200$a kadar tırmandı. Yeni hedef 7000$. Küçük yatırımcıları korkutup elemeye devam...
  7. Slyleight

Mining esnasında çift monitör kullanmak kart yorar mı ?

Monitör bağlamak ekran kartının monitör için görüntü oluşturmasına yol açar. Monitörün çözünürlüğü ne kadar yüksek ise o miktarda zorlar. 2 monitör bağlamak yormaz fakat kazım hızında çözünürlüğe bağlı olarak düşüş yaşarsın. Daha az kazarsın yani. Zaten monitör kullanılmıyor miningde, sadece...
  8. Slyleight

Ethereum 2.0 a geçince değeri nasıl olur?

ETH fiyatı artmaya devam eder. Net bir fiyat söylemek zor. Ben 2.0 geldiğinde 4000$ olur diye düşünüyordum şuan 3300$. ETH 2.0 'ın en büyük amacı transfer yaparken ödenen komisyonu düşürmek. İşlemleri de havuz bir sistem şeklinde yapıp fiyatların stabil olmasını sağlamak. Bu durumda...
  9. Slyleight

Sizce Mining Değerler İyi mi?

Clock ayarlarından kaynaklı bir durum bu, memory'i düşürmen gerekiyor. Sebebi ise memory kısmının aşırı ısınıp ekran kartını güvenli moda alması. Ayarları da bu yüzden sıfırlıyor. Hatta gerekirse siyah ekran dediğimiz kendini kapatma noktasına geliyor. Korkulacak bir şey yok, bende yaşadım...
  10. Slyleight

Ethermineda ki ETH'yi Nasıl Binance Hesabına Çekebilirim

Kazım hızından dolayı otomatik olarak belirleniyor o, daha hızlı bir kart ile kazar isen azalır. Fakat orada tahmini 4 gün içerisinde ödemeyi yapacağını belirtmiş. Senin yapabileceğin bir şey yok. Son ödemenin üzerinden 13 gün geçmiş. Minimum 14 gün geçmesi lazım. Eğer yarın ödeme yapmaz ise 3...
  11. Slyleight

Ethermineda ki ETH'yi Nasıl Binance Hesabına Çekebilirim

Balance ve payout kısmını atar mısın
  12. Slyleight

Mining için kart önerisi

Demek istediğim 1660 Super , çıkalı 2 yıl olmuş. Türkiye'ye de çok sık stok gönderilmediği için kartlar yeni midir emin değilim. Kullanılmış olabilir yani. Nvidia 3000 serisi çıktığından beri 1660S gibi modelleri ürettiğini düşünmüyorum artık. Firma 3000 stoğu çıkarmaya uğraşıyor.
  13. Slyleight

Mining için kart önerisi

3 tane 1660S ile 87MH/s gibi bir hıza ulaşırsın, RTX 3070 ile 58 MH/s falan. 3 adet 1660S her türlü 1 adet 3070'ten iyi olacaktır. Fakat şöyle bir durum var, Türkiye'ye fazla stok gönderilmiyor. Yani uygun fiyata 3070 bulman zor olacaktır. 1660S ile çıkalı 2 yıl olmuş bir kart. Kart ne derece...
  14. Slyleight

27 saatteki mining değerleri

Ben fanları köklüyoum, kartın zarar görmesindense sorun halinde fanları değiştirmek daha iyi. 3000 serisinden ötürü bizim kartlarda memory junction kısmı çok ısınıyor, ama önemli değil. Senin kartında bu sıcaklık değerleri normal mi emin değilim, fakat 80'C civarında olması genel olarak çok...
  15. Slyleight

1660 Super ile mining yapacagım yardımcı olurmusunuz?

1660S ile 25-29MH/s arası bir değer almanız gerekiyor. Ekran kartınızın ve memory chiplerinin modeline göre değişiklik gösterebilir. Onun dışında günlük 0.0011 ETH kazanabilirsiniz, bu değer sadece kazım yaparsanız geçerlidir. Arkada oyun oynamak veya ekran kartını kullanan uygulamalar açmak...
  16. Slyleight

2070 Super ile mining

Aynı şekilde Memory Clock'u da zorlayabilirsin. +25, +25 şeklinde kademeli olarak, siyah ekran almadan arttırmaya bak. Siyah ekran alırsan bir önceki stabil değerde bırak memory clock'u.
  17. Slyleight

2070 Super ile mining

Power Limit'ten kastım ekranın 150W çekmesiydi. %150 falan değil yani :) %70'e çek, oradan itibaren kademeli olarak düşür, kazım hızı düşmeye başladığında dur ve en son stabil değere al. Ben mesela %72'de kullanıyorum Power Limit'i
  18. Slyleight

Binance Yerine Kastığım Tutarı Direk Paribu Cüzdanıma Akıtabilir miyim?

Paribu'nun kripto para cüzdanı gibi birşeyi yok. Otomatik olarak Ethereum'u TL'ye çeviremediğin için de işlemleri manuel olarak teker teker yapmak zorundasın. Benim yöntemim şu şekilde. Binance Pool'dan kazandıklarımı hesabımda biriktiriyorum. Daha sonra TL'ye ihtiyacım olduğu zaman Binance...
  19. Slyleight

Mining Nasıl Yapılır ?

Özetin özetini yazıyorum mining için ; Binance.com üzerinden kendine cüzdan oluştur. Daha sonra binancepool dediğimiz bir havuz var, burada kazım yap. Sana günlük olarak binance cüzdanına ödemeni yapıyor. Daha sonra kartına özgü OC ayarı yap.
  20. Slyleight

Mining Nasıl Yapılır ?

Oturup konu açıcam şimdi...
Top Bottom