Dışkapı Metrosu
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kaç eth olunca trbinance hesabıma gelicektihemen bir aşağıda bahsettim hocam ondan
Hocam kaç eth olunca trbinance hesabıma gelicektihemen bir aşağıda bahsettim hocam ondan
0.01 eth ye ulaştığınızda ve 14 gün olduğunda trbinance hesabınıza gelir hocam bu gün başladınız kazmaya hocam bugünün üzerine 14 gün sayın daha sonrasında 14 gün olmuş ama hala 0.01 yapamadıysanız 0.01 yaptınız anda hesabınıza yatarHocam kaç eth olunca trbinance hesabıma gelicekti
hocam hep nvidia kartlarla mining e yardımcı oldum amd kartlar hakkında pek bir bilgiye sahip değilim ama sıfırdan mı başlayacaksınızUstalar bana da yardımcı olur musunuz? 5600xt ekran kartıyla madencilik yapacağım.
sıfırdan başlayacağım. Cüzdan konusunda yardımcı olur musun?hocam hep nvidia kartlarla mining e yardımcı oldum amd kartlar hakkında pek bir bilgiye sahip değilim ama sıfırdan mı başlayacaksınız
olurum hocam konu açın veya özelden ulaşın arkadaşın konusuna yazmayalımsıfırdan başlayacağım. Cüzdan konusunda yardımcı olur musun?
gayet güzel hocam buz gibi buz@Zıncıraklı yılan Hocam 1 saat 12 dakikadır mining yapıyorum ekran kartı sıcaklıgım 42 derece
baktım hocam 0,00078 ETH olmuşgayet güzel hocam buz gibi buz
ethermine a hiç baktınız mı hocam kazdıklarınız orada gözüküyor mu
benim 1660super boşta 50 derece maşallah@Zıncıraklı yılan Hocam 1 saat 12 dakikadır mining yapıyorum ekran kartı sıcaklıgım 42 derece
konuşmanın tamamını okumadım havuz olarak binancepool mu kullanıyorsunuz ethermine mi veya 2miner mıbaktım hocam 0,00078 ETH olmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
0,00089 oldu. Daha hala 30 MH/s görmedim birde hocam ekran kartım kaç derece olunca sıkıntı olur @Zıncıraklı yılan
güzel hocam değerler yansıyor demek ki şimdi ethermine settings kısmında dediklerimi yapmayı deneyebilirsinizbaktım hocam 0,00078 ETH olmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
0,00089 oldu. Daha hala 30 MH/s görmedim birde hocam ekran kartım kaç derece olunca sıkıntı olur @Zıncıraklı yılan
ethermine kullanıyorkonuşmanın tamamını okumadım havuz olarak binancepool mu kullanıyorsunuz ethermine mi veya 2miner mı
Hocam 1000 yaptım ekran gitti pc yi mecbur dugmeden kapatıp yeniden acmak zorunda kaldım60 dereceyi geçirmeyin hocam ekran kartınıza, sizdeki inno3d 1660s in oc siz modeli büyük ihtimalle onandır hocam isterseniz memory yi 1000 yapın birde öyle bakın mhs ye