Zıncıraklı yılan
80+ Bronze
bu ayarları girin hocam
Hocam birde trbinance cuzdan kodumun oldugu kısımda ağ seç diye bir yer var ERC20 ve BEP20(BSC) diye bisey var bende ERC20 seciliAlıntıyı görüntüle
bu ayarları girin hocam
evet hocam ERC20 olucakHocam birde trbinance cuzdan kodumun oldugu kısımda ağ seç diye bir yer var ERC20 ve BEP20(BSC) diye bisey var bende ERC20 secili
mavi daire içine aldığıma tıklayın birde öyle deneyim hocamHocam power limiti dusuruyorum temp limitte otomatik olarak dusuyor arttırınca ikiside artıyor napıcam
memoryclok 904 oluyor hocam illa 900 olması sartmı diger kısımları hallettim kasanın yanındaki camıda cıkarıyorummavi daire içine aldığıma tıklayın birde öyle deneyim hocam
birde bu ayarı nasıl kaydedicemmemoryclok 904 oluyor hocam illa 900 olması sartmı diger kısımları hallettim kasanın yanındaki camıda cıkarıyorum
tamam olsun hocam sıkıntı değil, aynen çıkarın hocam sağ ve sol kapak olmasın kartın serin çalışması önemli ayrıca ferah bir ortamda çalışsınmemoryclok 904 oluyor hocam illa 900 olması sartmı diger kısımları hallettim kasanın yanındaki camıda cıkarıyorum
kasa pencerenin yanında masamın ustunde yan taraftaki cam kapagı cıkardım obur kapagıdamı cıkarıyım hocamtamam olsun hocam sıkıntı değil, aynen çıkarın hocam sağ ve sol kapak olmasın kartın serin çalışması önemli ayrıca ferah bir ortamda çalışsın
mavi daire içindeki tik işaretini ayarları yaptıysanız tıklayın hocambirde bu ayarı nasıl kaydedicem
çıkarın hocam daha iyi hava sirkülasyonu olsunkasa pencerenin yanında masamın ustunde yan taraftaki cam kapagı cıkardım obur kapagıdamı cıkarıyım hocam
kanka sen yetkili bir kardeşe benziyosun 2060 evo nun oc uv ayarlarını biliyor musun konu açtım yazan çıkmadımavi daire içindeki tik işaretini ayarları yaptıysanız tıklayın hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
çıkarın hocam daha iyi hava sirkülasyonu olsun
tamam kaydettim kasanın her tarafı acık simdi napıcammavi daire içindeki tik işaretini ayarları yaptıysanız tıklayın hocam
çıkarın hocam daha iyi hava sirkülasyonu olsun
tamam hocam şimdi kazımı başlatıntamam kaydettim kasanın her tarafı acık simdi napıcam
onun oc ayarlarını bilmiyorum hocam ama bir mining grubuna sorayım belki bilen kullanan vardırkanka sen yetkili bir kardeşe benziyosun 2060 evo nun oc uv ayarlarını biliyor musun konu açtım yazan çıkmadı
tamam hocam şimdi kazımı başlatın
onun oc ayarlarını bilmiyorum hocam ama bir mining grubuna sorayım belki bilen kullanan vardır