Neler Yeni

1660 Super ile mining yapacagım yardımcı olurmusunuz?

Dışkapı Metrosu

80+ Bronze
eğer kazım yapmışsa kartda bir sorun yok görüntüyü aktarmada bir sorun yaşamış demek ki sebebi nedendir bilmiyorum ama bir de @Re_Play ye soralım
belki kartın çektiği watt değeri düşük geliyordur onu artırmak gerekiyor olabilir emin değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada kazım iyi bi zorlaşmış günlük baksana sen 0.00109 kazıyorsun
Bu mining yaptıgım ikinci bilgisayarım bunun monitor eski oldugundan donusturucu ile baglanıyorum belki ondan olabilir mi?
Aynen hocam dün mininge ilk başladığımda aylık tahmini 0.03625 yazıyordu şimdi 0.03311 yazıyor. neden böyle oldu ki

Bu mining yaptıgım ikinci bilgisayarım bunun monitor eski oldugundan donusturucu ile baglanıyorum belki ondan olabilir mi?
Aynen hocam dün mininge ilk başladığımda aylık tahmini 0.03625 yazıyordu şimdi 0.03311 yazıyor. neden böyle oldu ki
evet ondan da olabilir hocam ama kazım yaptığınız bu pc yi kullanmayacaksanız sadece kazım yapıcaksa hiveos kullanmanızı tavsiye ederim ben, boş bir en az 16gb lik bir flash a rufus ile hiveos u yazıyorsunuz daha sonra anakart biosdan önceliği flash a ver diyorsunuz ve pc yi başlattığınızda direk hiveosdan başlıyor
mining yapan kişi sayısı artıyor hocam hergün mesela dün sizi de mininge kattık sizde paya ortak oldunuz paylar daha çok bölünür oldu

Dışkapı Metrosu

80+ Bronze
evet ondan da olabilir hocam ama kazım yaptığınız bu pc yi kullanmayacaksanız sadece kazım yapıcaksa hiveos kullanmanızı tavsiye ederim ben, boş bir en az 16gb lik bir flash a rufus ile hiveos u yazıyorsunuz daha sonra anakart biosdan önceliği flash a ver diyorsunuz ve pc yi başlattığınızda direk hiveosdan başlıyor
mining yapan kişi sayısı artıyor hocam hergün mesela dün sizi de mininge kattık sizde paya ortak oldunuz paylar daha çok bölünür oldu
Hocam aynı windows kurar gibi hiveos kuruyoruz yani bilgisayara peki hiveos işletim sistemi falanmı bir bilgim yokta

Hocam şimdi ben şöyle bir şey düşünüyorum eğer bu ay güzel bi getirisi olursa sonraki ayda başka bir ekran kartı daha alacağım 2 kartla mining yapmak istiyorum bunu nasıl yapacağım anakartımda 1 tane ekran kartı slotu var
anakartınızın modeli nedir hocam

Dışkapı Metrosu

80+ Bronze
Son düzenleme:
https://www.epey.com/anakart/asrock-b365-phantom-gaming-4.html yanlış linki atmışım hocam bundan bahsediyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu pc de H410MH var 1 tane ekran kartı slotu var
biostar mı hocam markası, o anakarta 3 ekran kartı takabilirsiniz hocam birisini direk takarsınız diğer ikisini ise riser ile bağlarsınız fakat 1 ekran kartını direk taktığınızda diğer riser ile kullanacağınız portları kapatır o yüzden ben size 2 riser alıp 2 kartıda riser ile kullanmanızı tavsiye ederim riserınızın veryonu ise v009s olsun en güncel veryon bu çünkü

Ekler

• Ekran Görüntüsü (40)_LI.jpg
    Ekran Görüntüsü (40)_LI.jpg
    736.8 KB · Hit: 23

Dışkapı Metrosu

80+ Bronze
biostar mı hocam markası, o anakarta 3 ekran kartı takabilirsiniz hocam birisini direk takarsınız diğer ikisini ise riser ile bağlarsınız fakat 1 ekran kartını direk taktığınızda diğer riser ile kullanacağınız portları kapatır o yüzden ben size 2 riser alıp 2 kartıda riser ile kullanmanızı tavsiye ederim riserınızın veryonu ise v009s olsun en güncel veryon bu çünkü
aynen bu hocam teşekkürler

Top Bottom