Neler Yeni

2070 Super ile mining

2070S ile mining yapmak istiyorum. @Slyleight hocam aşağı bıraktığım değerleri yapmamı önerdi. Bu değerler üzerinden gitmeyi planlıyorum. Şurayı şöyle yap diyeceğiniz bir yer var mı? Veya bu ayarlar üzerinden gitmem doğru mu? Teşekkürler.

Core Clock -50
Memory Clock +800
Power Limit 150W

1.PNG

Kartım üst seriden olduğu için fanı otomatikte bırakmayı planlıyorum.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
2070S ile mining yapmak istiyorum. @Slyleight hocam aşağı bıraktığım değerleri yapmamı önerdi. Bu değerler üzerinden gitmeyi planlıyorum. Şurayı şöyle yap diyeceğiniz bir yer var mı? Veya bu ayarlar üzerinden gitmem doğru mu? Teşekkürler.

Core Clock -50
Memory Clock +800
Power Limit 150W

Alıntıyı görüntüle

Power limit azalt. Kart boşuna güç tüketiyor. 2070S için nereye kadar düşürmek mantıklı bilgim yok ama 1660Ti ile %53 yapsam bile MH ve stabilitede bir sorun olmuyordu ve kart çok daha az güç tüketip çok daha az ısınıyordu.

Core Clock -50
Memory Clock +800
Power Limit 150W

Alıntıyı görüntüle

Memory clock mhz sine abanmanızı öneririm o değerler düşük kalmış

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly

Core Clock -50
Memory Clock +800
Power Limit 150W

Alıntıyı görüntüle

Power Limit'ten kastım ekranın 150W çekmesiydi. %150 falan değil yani :)

%70'e çek, oradan itibaren kademeli olarak düşür, kazım hızı düşmeye başladığında dur ve en son stabil değere al.

Ben mesela %72'de kullanıyorum Power Limit'i

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Power Limit'ten kastım ekranın 150W çekmesiydi. %150 falan değil yani :)

%70'e çek, oradan itibaren kademeli olarak düşür, kazım hızı düşmeye başladığında dur ve en son stabil değere al.

Ben mesela %72'de kullanıyorum Power Limit'i
Ben çok yanlış anlamışım 😅

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly

Core Clock -50
Memory Clock +800
Power Limit 150W

Alıntıyı görüntüle

Aynı şekilde Memory Clock'u da zorlayabilirsin. +25, +25 şeklinde kademeli olarak, siyah ekran almadan arttırmaya bak. Siyah ekran alırsan bir önceki stabil değerde bırak memory clock'u.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ayrıca kartın sıcak çalışıyor fan hızı %49 çok az kalmış %60 fan hızı tavsiye ederim %60 a alınca fan hızını büyük ihtimalle 60 derecenin altına düşer kart
Gerek yok fan sesi cekip 50 derece durcagına 60 derece fan sesi duymamayım daha iyi. gece gündüz.

Gerek yok fan sesi cekip 50 derece durcagına 60 derece fan sesi duymamayım daha iyi. gece gündüz.
Sıcaklık=kart ömrü
Yinede siz bilirsiniz
Bu arada rtx 2000 serisinin mhs leri kötüymüş cidden :(

Aynı şekilde Memory Clock'u da zorlayabilirsin. +25, +25 şeklinde kademeli olarak, siyah ekran almadan arttırmaya bak. Siyah ekran alırsan bir önceki stabil değerde bırak memory clock'u.
Aşağıya bıraktığım değerler üzerinden gidiyorum o zaman. Claymore kullanıyorum kazım programı olarak. Ne düşünüyorsunuz bu program hakkında?

2.PNG

Mesaj otomatik birleştirildi:

@RevDeisDou

Son düzenleme:
Top Bottom