Oc bilgilerini paylaşmanız mümkün müdür acabaŞuan güncel kur üzerinden hesapladığımızda 1650 Super ekran kartım ile (ortalama 12.5 MS/S) aylık 300 ila 350 lira arası kazancım oluyor. Günlük 15-17RVN arası bir kazım yapabiliyorum.
66 derece kabul edilebilir sınır olarak gösteriyor. 67'den sonra sarı uyarı vermeye başlıyor. Benim kart genel olarak 65-66 derece arasında çalışıyor. Bir sıkıntı olmaz heralde.Ben 1 ay önce bıraktım raven işini bizim buralar sıcak olduğu için tuf 1650 super kartı bile zor 59 dereceye sabitledim fan hızını baya arttırarık . Bir arkadaş 67 derecede kazdırıyormus o değerler bir kartın ömrünü çok kısa sürede bitirir haberin olsun 2/3 kuruş için karttan olma o dereceler kabul edilebilir sıcsklıklar değil sürekli o sıcaklıkta kazarsan sonu çabuk gelir kartının.
Oc bilgilerini paylaşmanız mümkün müdür acaba
Senin verdiğin ayarlarda %50 fan hızı 59 derecede sabit gösteriyor kart.66 derece kabul edilebilir sınır olarak gösteriyor. 67'den sonra sarı uyarı vermeye başlıyor. Benim kart genel olarak 65-66 derece arasında çalışıyor. Bir sıkıntı olmaz heralde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
3070 ile ETH mining daha mantıklı.Rtx 3070 ile yapsam ne kadar bırakır 24 saat çalıştırsam?
RVN-ravenminer dosyasını kullanıyorum ben.Kısa süreliğine kazım yapmaya karar verdim lakin bir türlü başaramadım. T-rex kullanıyorum RVN-2miners.bat dosyasını düzenleyip çalıştırıyorum ardından cmd ekranına geliyor ama erişim engellendi diyor.
Durum aynı yazdıklarımda bir sıkıntı mı var acaba ?RVN-ravenminer dosyasını kullanıyorum ben.
İsterseniz onu deneyin bi.
5GB+ kart ile raven kasmak saçmalık. Kartın ömrünede zarar olan algoritması var zaten. Eğer eth kazabiliyorsanız eth kazın kartınıza en az zarar vereceğiniz ve en çok kazanacağınız coin.GTX 1070 8GB Gigabyte G1
Çok fazla uğraşmadık kısa bir uğraş sonucu 16MH.
Kart elimden çıkmak üzere.Normalde aktif kazım yapmıyorum. Deneysel tamamen .5GB+ kart ile raven kasmak saçmalık. Kartın ömrünede zarar olan algoritması var zaten. Eğer eth kazabiliyorsanız eth kazın kartınıza en az zarar vereceğiniz ve en çok kazanacağınız coin.
Benim arkadaş vega8 ile kazdı.Duyduğuma göre linux ortamında 3gb kartlarla da rvn mining yapılabiliyormuş.
3gb kartı olan biri bunu denerse çok güzel olur.