9070xt bazı yönlerde 5070 ti geçip 5080 e bile kafa tutuyor hocam9070 > 5070
5070 Ti > 9070XT
9070xt bazı yönlerde 5070 ti geçip 5080 e bile kafa tutuyor hocam9070 > 5070
5070 Ti > 9070XT
bellek krizi oldugu için bir şey diyemem gelir gelmez ama elini çabuk tutmanı tavsiye ederimDaha önceki topiclerde bir arkadaş toplama sistem paylasmisti kaydetmistim onu anakart ram vs akşam geldiğim zaman paylaşayim bi bakalım uyar mı ona göre alayım
Ram fiyatına şaşırdım çoğu markanın 32 ramleri 20k civarı.İşten geldiğimde bakacağım hocam ekstra fikirlerinizi bekliyorum
Ram için özel çalışma yürüttüm gece gündüz takip sonucu bu fiyata alabildim.Ram fiyatına şaşırdım çoğu markanın 32 ramleri 20k civarı.İşten geldiğimde bakacağım hocam ekstra fikirlerinizi bekliyorum
Ne alınmalı pekibellek krizi oldugu için bir şey diyemem gelir gelmez ama elini çabuk tutmanı tavsiye ederim
Aynı analizi yapmam gerekiyor mu yoksa yararlanırmıyız engin tecrübelerindenRam için özel çalışma yürüttüm gece gündüz takip sonucu bu fiyata alabildim.
Teşekkür ederim hocam, işlemcinin bir tık fazla olması işime geliyor.Eksik olacağına fazla olsun dedim yükseltmeye kalksam kim işlemci satıcakta yenisini alıcak vs vs.Uzun süre geriye dönmek istemiyorum dediğim gibi.İş yükü CPU'ya binen bazı oyunlar oynuyorum onlarda da büyük katkısı olacağını düşünüyorum. 2.El piyasasına malesef güvenmiyorum en iyi mal jelatinini kendin açtığın maldır şahsi olarak düşüncem böyle 5 bin lira az verelim 2.el alalım diye 30 binlik olmaya gerek var mıhocam burda nvıdia öven yorumlara takılma. ben o kadar para verıp bırde yuksek fps alacagım dıye yok ordan onu ac burdan bunu ac yapay zekayı calıstır onu bunu yapla ugrasmamak ıcın 7900xt aldım. hayvan gıbı kart hıc bır ayar yapmadım ne karttan nede bıostan. yaptıgın eşleşme cok ıyı. belki işlemcin bir tık fazla iyi, uzun sure kullanacagım dıyosan o zaman ayrı tabı. bulabılırsen temız ıkıncı el 7900xt yada 7900xtx de öneririm
Yurtdışında olsak 2 bin dolara belki, ama evet forumdaki aylar öncesindeki fiyat karşılaştırması ve değerlendirmelerle malesef şuanın hiçbir alakası kalmamış.9070xt'den yana düşünüyorum hocam teşekkür ederim5070ti kullanıcısı olarak objektif yorum yapayım size, bu fiyatlara 5070ti alınmaz, en azından ben almam. 9070xt ile arasındaki makas farkı geçmiş aylara bakaraktan çok açıldı, 9070xt her türlü işinizi görecektir.
https://forum.donanimhaber.com/amazon-fiyat-takip-eklentisi--160329479 bu eklentiyi kur. 2x16 gb olan bütün ddr5 ramleri ekle listene. Stokta olmayanlar dahil. Sürekli takip et. Geçen haftaya kadar 6k'lara buluyordum sonra sildim ben. Diğer bütün parçalar da da kullanabilirsin.Aynı analizi yapmam gerekiyor mu yoksa yararlanırmıyız engin tecrübelerinden![]()