Arama sonuçları: *

1. mayklgames

ETH mining gelir durumu - Güncel Eth 1200 $

bende bu ay deneme amaçlı yaptım bakacağım duruma
  2. mayklgames

En iyi miner hangisi ?

şuanlık bu ayarlar güzel poweri 65 e çektim fazla tüketmesine gerek yok bence ama ayarlar genel olarak iyi şuanlık teşekkür ederim 150 de falan 1 reject bile yok şuanlık durum iyi
  3. mayklgames

En iyi miner hangisi ?

tamamdır deneyeceğim teşekkür ederim
  4. mayklgames

En iyi miner hangisi ?

:( onu bilmiyorum ya yani glob al ortalama oc ayarlarını yaptım 3060 var bende mem 1250 core clock -200 power limit 65
  5. mayklgames

En iyi miner hangisi ?

yok sanırım çünki Nb minerde çok az alıyorum 700-5 tane falan ancak Trex minerde süreki %10 % 3 % 5 gibi şeyler çıkıp duruyor can sıkıcı
  6. mayklgames

En iyi miner hangisi ?

bende kullanıyordum ancak rejected çok fazla veriyor
  7. mayklgames

En iyi miner hangisi ?

Arkadaşlar şuan düzenli olarak NBminer kullanmaktayım bundan 1 önce trex kullanıyordum fakat rejected çok alıyordum ve geliri büyük oranda etkiliyordu. Soruya gelecek olursak Lol, Trex, Gminer, NBminer , bunlardan hangisini tavsiye edersiniz? 2miners için eth kazıyorum
  8. mayklgames

Eth kazımında resimdeki sorun

NBminere geçtim sorun şuanlık düzeldi T rex minerde çok oluyor ya anlamadım bende
  9. mayklgames

Mining İçin Binance Pool mu yoksa 2miners mi?

ustam ya bu düzelmiyoru ya rejected 2,86 da falan kalıyor ne kadar uğraştım ettim 30 35 tane doğrulama yapıyor sonra başlıyor yine buna nasıl çözüm bulacağım ben ?
  10. mayklgames

yani benlik bir şey var mı ?
  11. mayklgames

Resimdeki kırmızıyla işaretlediğim alan bazen 11 e yükselip kırmızı oluyor bazen 2 ve 1 e düşüyor anlamadım nedir bu Trex miner bu arada
  12. mayklgames

müsaitsen özele bakar mısın acaba ?
  13. mayklgames

2 minerste eth de ne kadar fee istiyor ? ben şuan nano kazıyorum komisyon yok diye mantıklı mı?
  14. mayklgames

Merhaba Başlıktanda gördüğünüz üzere şuan 2minerste nano kazıyorum ve aktarım yapıyor binanceye 0 fee ile daha önce poolda kazıyordum acaba poolda eth kazmak daha mı mantıklı ?
  15. mayklgames

Rtx 3060 la mining yapılır mı ?

şuan yaptım sanırım cfx_nanopool u düzenledim adresimi yazdım falan 2miners sitesine düştü 47 mh la kazıyor şuan 110w yine aynı değerler 0,0005eth olunca transfer edecek miş ayarlarda öyle yazıyor nano adresimi falanda yazmıştım umarım boşa kazmıyor şuan :) 1 gün deneyimleyeceğim bu siteyi eğer...
  16. mayklgames

bide diyelimki indirdim t rexi burada içerik dosyalarında nano denilen bir şey yok sadece eth benzeri var
  17. mayklgames

2 miners sitesini inceledim ama nano pool malesef bulunamamakta sadece eth btc metaverse vb coinler mevcut Nanoyu bulamadım 1643547594 ve böyle bir şey mevcut
  18. mayklgames

2miners hakkında bilgiye sahip değilim malesef onu araştırmam lazım 1643536438 şuan gminer kullanıyorum ne yapmam lazım ? 1643536664 ben şuan baktığım kadarıyla hiveos kullanmak lazım ama malesef benim rigim yok ben şahsi bilgisayar kullanıyorum buna os kurmak geçişler yapmak hayli zahmetli
  19. mayklgames

gün içerisinden sadece 1 2 defa falan kapatıyorum onun harici operada takıldığım için arkada kazıyor genellikle. Günlük ödeme yaptığından dolayı poolu tercih ettim aslında ethermine yide denedim pek içime yatmadı poola geçtim zamanla dahada tecrübe sahibi olabilirsem ethermineye geçerim muhtemelen
  20. mayklgames

ETH mining gelir durumu - Güncel Eth 1200 $

merhaba eğer aktif olursanız lütfen ulaşır mısınız zaten konu açmıştım ancak 3060 kullanıcısıyım bende mininge başladım ve binancepool üzerinden gminer ile kazım yapıyorum durum nedir sizde bilgilendirir misiniz lütfen aylık getirisi ne kadardır? ben pasif gelir olarak bu işe giriştim pişman...
Top Bottom