Neler Yeni

Rtx 3060 la mining yapılır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Maykl Baradov
Merhaba konu başlığındada belirttiğim gibi 2 gündür Binance pool üzerinden grimle mining yapmaktayım Rtx 3060 Gigabyte 12 gb versionuna sahibim Lhr değil ilk çıktığı zamanlarda almıştım, zaten boş boş duruyor en azından pasif gelir olarak getiri olmasını amaçlıyorum. Şİmdi sorum ise Ben şuan eth kazıyorum 48 mh la gerekli driverleri kurdum deneme yanılmayla en iyi overclocku da yapmış bulunmaktayım. Soruma gelecek olursak nasıl bir yol izlemeliyim ? Malum 1 kartım var hangi coini kazmalı nelere dikkat etmeliyim ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Nikneyime

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kemal Usoğlu
Yazılacak bir şey yokki hocam her şey yapılmış bir tek para sayma makinesi al o kadar ayrıca tabikii herkes gibi getirisi yüksek olan eth kazacaksın.hayırlısı olsun

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Merhaba konu başlığındada belirttiğim gibi 2 gündür Binance pool üzerinden grimle mining yapmaktayım Rtx 3060 Gigabyte 12 gb versionuna sahibim Lhr değil ilk çıktığı zamanlarda almıştım, zaten boş boş duruyor en azından pasif gelir olarak getiri olmasını amaçlıyorum. Şİmdi sorum ise Ben şuan eth kazıyorum 48 mh la gerekli driverleri kurdum deneme yanılmayla en iyi overclocku da yapmış bulunmaktayım. Soruma gelecek olursak nasıl bir yol izlemeliyim ? Malum 1 kartım var hangi coini kazmalı nelere dikkat etmeliyim ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Şuan kazançlar oldukça düşük ama yine de en kazançlısı ETH dir. Eğer kartı gün içinde kişisel amacın için kullanacaksan, yani sık sık mining programını kapatık tekrardan açmak zorunda kalacaksan binance pool kullanma derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Maykl Baradov
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan kazançlar oldukça düşük ama yine de en kazançlısı ETH dir. Eğer kartı gün içinde kişisel amacın için kullanacaksan, yani sık sık mining programını kapatık tekrardan açmak zorunda kalacaksan binance pool kullanma derim.
gün içerisinden sadece 1 2 defa falan kapatıyorum onun harici operada takıldığım için arkada kazıyor genellikle. Günlük ödeme yaptığından dolayı poolu tercih ettim aslında ethermine yide denedim pek içime yatmadı poola geçtim zamanla dahada tecrübe sahibi olabilirsem ethermineye geçerim muhtemelen

Nikneyime

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kemal Usoğlu
gün içerisinden sadece 1 2 defa falan kapatıyorum onun harici operada takıldığım için arkada kazıyor genellikle. Günlük ödeme yaptığından dolayı poolu tercih ettim aslında ethermine yide denedim pek içime yatmadı poola geçtim zamanla dahada tecrübe sahibi olabilirsem ethermineye geçerim muhtemelen
aç kapa yapanlar için binance pool gibi hashrate göre ödeme yapan pool kullanmak boşuna kazmaktır.
ethermine yüksek fee var en mantıklısı 2miners ta btc cüzdan adresinle eth kazacaksın 0,005 eth minimum ödeme eşiğine geldiğinde 0,005 eth ne kadar btc ediyorsa hesabına btc olarak yatacak 1.5-2 tl fee ücreti ile.şu an en mantıklısı bu

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,181
İsim
THEY CALL ME ANEX
yapılır

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Eğer aç kapa yapıyorsanız kesinlikle binance pool kullanmamalısınız. 2minersda kazım yaparak komisyon vermeden nano ile ödeme alabiliyorsunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Maykl Baradov
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer aç kapa yapıyorsanız kesinlikle binance pool kullanmamalısınız. 2minersda kazım yaparak komisyon vermeden nano ile ödeme alabiliyorsunuz.
2miners hakkında bilgiye sahip değilim malesef onu araştırmam lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

aç kapa yapanlar için binance pool gibi hashrate göre ödeme yapan pool kullanmak boşuna kazmaktır.
ethermine yüksek fee var en mantıklısı 2miners ta btc cüzdan adresinle eth kazacaksın 0,005 eth minimum ödeme eşiğine geldiğinde 0,005 eth ne kadar btc ediyorsa hesabına btc olarak yatacak 1.5-2 TL fee ücreti ile.şu an en mantıklısı bu
şuan gminer kullanıyorum ne yapmam lazım ?

ben şuan baktığım kadarıyla hiveos kullanmak lazım ama malesef benim rigim yok ben şahsi bilgisayar kullanıyorum buna os kurmak geçişler yapmak hayli zahmetli

Son düzenleme:

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
2miners hakkında bilgiye sahip değilim malesef onu araştırmam lazım

şuan gminer kullanıyorum ne yapmam lazım ?

ben şuan baktığım kadarıyla hiveos kullanmak lazım ama malesef benim rigim yok ben şahsi bilgisayar kullanıyorum buna os kurmak geçişler yapmak hayli zahmetli
Hiveos kullanmanıza gerek yok. T-rex miner kullanabilirsiniz. 2miners hakkında da videolar var zor bir şey değil. Gidip kullandığınız borsadan NANO cüzdan adresinizi alıp mining yaptığınız programa giriyorsunuz. Ardından ödemeleri günlük ve ücretsiz bir şekilde alabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Maykl Baradov
Hiveos kullanmanıza gerek yok. T-rex miner kullanabilirsiniz. 2miners hakkında da videolar var zor bir şey değil. Gidip kullandığınız borsadan NANO cüzdan adresinizi alıp mining yaptığınız programa giriyorsunuz. Ardından ödemeleri günlük ve ücretsiz bir şekilde alabilirsiniz.
2 miners sitesini inceledim ama nano pool malesef bulunamamakta sadece eth btc metaverse vb coinler mevcut Nanoyu bulamadım

1643547591447.png
ve böyle bir şey mevcut

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,796
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
ETH kazmak en mantıklısı dostum. Binance Pool'un getirisi bir tık düşük. Ethermine havuzunu düşünebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Maykl Baradov
bide diyelimki indirdim t rexi burada içerik dosyalarında nano denilen bir şey yok sadece eth benzeri var
1643547772639.png

FR13NDSLX

80+ Platinum
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,461
İsim
Diyarhan
48mh kazıyorsun değerler gayet iyiydi 110w

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR