Arama sonuçları: *

1. Hard Kapitalizim

Kriptodan toplam kazancım 550 TL oldu

Abi uyumadan önce sana başıma gelen güzel olayı anlatayım yoksa içimde kalır ben bu gün cocos girdim 38 den 41 den sattım acelem vardı antrenmana gitmem gerekiyor du baktım yükselmez dedim antrenman dönüşü bakiyim dedim 59 olmus 3500 TL m 5430 TL olmuştu üzüldüm ama acemiyim yapacak bir şey Yok...
  2. Hard Kapitalizim

Neyse abi ben uyumaya gidiyorum artık sabah namazına kalkamiyacagim yoksa iyi geceler
  3. Hard Kapitalizim

Teşekür ederim moderatör abi inşallah bilgisayar parasını toplayacağım ve donanım arşiv imzalı bir bilgisayarı alacağım hedefim bu yönde ayrıca 1 haftalık cömez biriyim daha hamsiyim yani 😂
  4. Hard Kapitalizim

Teşekür ederim amacım bilgisayar parası toplamak şu an staj param ile girdim bu işe 3250 TL ile başladım 3700 TL ye kadar geldim Zübeyir kardeşim iyi dileklerin için teşekürler 🫶 1676844468 3250 TL ile girdim 1676844541 Benim ah bir öğrensem dediğim şey destek direnç noktası
  5. Hard Kapitalizim

Size mesaj attım ben şu an uyumam lazım kusura bakmayin yarın okulum var 12 ci sınıfım eğer nasip ise bilgilerinizden faydalanmak isterim tekrar dan teşekürler bana balık tutmayı ogretiginiz için veya öğretmeye basliyacaginiz icin
  6. Hard Kapitalizim

Çok teşekkür ederim yardımların için iyi kalpli olduğun için de ayrıca teşekkür ederim çok mutlu ettin beni umarım bir gün istediğin şeylere kavuşursun ayrıca senin kulandigin böyle sağlam formasyon dediğin formasyonlar varmı birde ben o arama yerine direkt Fibonacci 0.618 yazsam direkt çıkıyor...
  7. Hard Kapitalizim

Peki o zaman bana bir konuda daha yardımcı olurmusun acaba dip seviyesini bulma gibi püf noktaların varmı acaba bende trading view kulaniyorum otomatikmen benim destek direnç grafiği çizme gibi programlar varmı veya bana açıklar mısın seni zevkle dinliyorum şu an müsait olduğunda yazarsan...
  8. Hard Kapitalizim

Onlar bu piyasada tecrübeli oldukları için risk alıyorlar sen şimdi Google yaz benim dediğimi ( Investıng cocos )coin diye yaz mileti inim inim inletiler bu gün 57 den 150 bin ile giren mi dersin 50 den 75 bin ile düğün parasını yatıran insan mi dersin yorumları oku anlıyacaksın beni
  9. Hard Kapitalizim

Şimdi senin dediğin olay kısa vadede çalışıyor sen al satıcı olarak başlamış sın piyasaya ama mumlar da bir o kadar önemli eğer büyük büyük kırmızı mum görürsen işte o Büyük mumlar direnç falan dinlemez direkt deler geçer o yüzden sizin için kısa vade en önemlisi ben şu an twt coindeyim 27.90...
  10. Hard Kapitalizim

Heh işte buydu istedigim cevap peki teşekürler ayrıca bir sorum daha var Investıng uygulamasında pivot bölgeleri var ya orada (klasik ) ile (fibonaci ) bölümleri var ben şimdi hangisini kullanıyım (fibonaci) nin destek direncine mi bakayım (klasik) olan'nın destek direncine mi bakayım hangisi...
  11. Hard Kapitalizim

Zaman ayarını bilmiyorum demedim demek istediğim o zaman ayarının ince ayrıntısını tam olarak öğrenmek 15 dk ile 5 dk zamanlarda ne gibi fark oluyor onu soruyorum yani 1 gün ile 15 dk lık direnç ve destekleri etkiliyormu demek istediğim yanlış anlatım ise özür dilerim 1676817691 Mesela diyelim...
  12. Hard Kapitalizim

Arkadaşlar geçen sefer de söylemiştim ara ara size atıyorum böyle beni mutlu etiği zamanlarda aslında bu gün 2 bin TL kazanmıştım ama 😂😂 bu gün erkenden satış yaptığından dolayı Total kazancim 550 TL oldu bu hafta başladım bu işe acayip fazla şekilde araştırma yaparak bilgi topluyorum bu...
Top Bottom