Arama sonuçları: *

1. Heath Ledger

binance komisyon ne kadar olur

Bütçen ne kadar bilmediğimiz için şuradan bakabilirsiniz https://www.binance.com/tr/fee/futureFee
  2. Heath Ledger

Coinler düşmüşken alınır mı yoksa beklemeli miyiz

hocam acil para ihtiyacın yoksa 1-2 yıl unutabilirim diyorsan mantıklı
  3. Heath Ledger

Binance İşlem Geçmişi

lira şeklinde yazmıyor usdt veya hangi işlem çiftini kullandıysan o yazar . onu da hesaplamak lazım. benden sana tavsiye portföyünü bir uygulamadan takip et. tüm işlemlerini o uygulamaya geçir ilerde lazım olabilir. hem de dediğin işlem miktarlarını görebilirsin orda
  4. Heath Ledger

Binance İşlem Geçmişi

Dostum geçmişte her şey gözükür. Tek sıkıntı 3 aylık periyotlar halinde bakabilirsin. Aldığın coin miktarı,USDT değeri, Ödediğin komisyon ve tarihi yazar her işlem sonunda
  5. Heath Ledger

Yardım Binance TR oturum süresi doldu hatası.

Dostum ben her seferinde giriyorum. çözüme bundan yaklaşık 1 yıl önce bakmıştım ama bulamamıştım. büyük bir ihtimalle güvenlik içindir. Google authenticatör işine gelirsek de onu etkinleştirmek "2 aşamalı doğrulama" diye geçiyor. Yani illaki sms gelir diye düşünüyorum
  6. Heath Ledger

İlk coin alma sürecim

hocam şu yazdıklarını okuduktan sonra tek tavsiyem HİÇ BULAŞMA Eğer bu işe girmek istiyorsan araştır ve kendi araştırmalarınla yatırım yap
  7. Heath Ledger

Mobil kripto para uygulaması

binance öneririm. türk borsaları önemli zamanlarda çökebiliyor. bu da para kaybetmenize veya kazanamamanıza neden oluyor
Top Bottom