Yardım Binance TR oturum süresi doldu hatası.

kyagizzz

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
518
Arkadaşlar merhabalar binance tr oturum süresi doldu gibi bir hata alıyorum telefonumda. 5 gün oldu giriş yapalı 5 günde bir böyle mi olucak bunu nasıl uzatbilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar merhabalar binance tr oturum süresi doldu gibi bir hata alıyorum telefonumda. 5 gün oldu giriş yapalı 5 günde bir böyle mi olucak bunu nasıl uzatbilirim
Her seferinde SMS gelmesi sıkıntı annemin numarasına kayıtlı olduğu için. Google authenticatör kullansam SMS gerekirmi

Dostum ben her seferinde giriyorum. çözüme bundan yaklaşık 1 yıl önce bakmıştım ama bulamamıştım. büyük bir ihtimalle güvenlik içindir. Google authenticatör işine gelirsek de onu etkinleştirmek "2 aşamalı doğrulama" diye geçiyor. Yani illaki sms gelir diye düşünüyorum

Her seferinde SMS gelmesi sıkıntı annemin numarasına kayıtlı olduğu için. Google authenticatör kullansam SMS gerekirmi
Ama güvenlik amaçlı istiyor. Mecbursun bu şekilde girmeye.

Ama güvenlik amaçlı istiyor. Mecbursun bu şekilde girmeye.
Abii Google authenticatör ile giriş yapınca sadece ordaki kod yetiyor galiba. Binance da yetiyordu tr de yetiyormu bilmiyorum. Binance tr uygulamasında çıkış yapmayı bulamadim

Google authenticator yetiyor girmek için

Abii Google authenticatör ile giriş yapınca sadece ordaki kod yetiyor galiba. Binance da yetiyordu tr de yetiyormu bilmiyorum. Binance tr uygulamasında çıkış yapmayı bulamadim
Telefondan kod belli sürelerde istiyor. E postadan onayı girerken istiyor ama telefondan doğrulaması belli sürelerde istiyor.

Durmadan istemesin yeterli (3 haftada bir ayda bir fln)
O işte imkansız.

Ama 1 haftada bir mi ne istiyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Güvenlik amaçlı oturumu sonlandırıyor, bence gayet güzel bir özellik ancak sinir bozuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,006
Üyeler
174,964
Son üye
Rigby35
Geri