Neler Yeni

Yardım Binance kayıt islemleri ve Ziraat

kyagizzz

80+ Bronze
Arkadaşlar merhabalar öncelikle. Annemin kimliği ve telefon numarasıyla binance ve binance tr hesabı açtım. Şimdi bir de Akbank hesabı açıcaz. Ama Akbank hesabımın telefon numarası benim üstüme olucak kimlik vs her şey gene annemin üzerine. Yani binancedaki kimlik ile uyumlu olucak ama telefon numarası ile değil? Sıkıntı olurmu para gönderebilirmiyim

hürkuş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hüseyin Yücel
yakın zamanda qnb den hesap açtım. 2 gün sonra elime ulaşmıştı. Ziraat için de aynısı olmuştu daha önceki yıllarda

kyagizzz

80+ Bronze
yakın zamanda qnb den hesap açtım. 2 gün sonra elime ulaşmıştı. Ziraat için de aynısı olmuştu daha önceki yıllarda
Anladım teşekkürler. Binance da da numaranın farklı olması sıkıntı çıkarmaz yani oylemi

hürkuş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hüseyin Yücel
hayır çıkarmaz. Benim 3 farklı binance hesabım var 2 si farklı kişiler üzerine. Onların numarası var çünkü aynı numara ile bir kere kayıt olunabiliyor. 2FA açıp google authenticator ı aktif ederseniz dediğim gibi numara gerek kalmadan sadece uygulamadaki kodu girerek giriş yapabilirsin

kyagizzz

80+ Bronze
hayır çıkarmaz. Benim 3 farklı binance hesabım var 2 si farklı kişiler üzerine. Onların numarası var çünkü aynı numara ile bir kere kayıt olunabiliyor. 2FA açıp google authenticator ı aktif ederseniz dediğim gibi numara gerek kalmadan sadece uygulamadaki kodu girerek giriş yapabilirsin
Çok teşekkür ederim hocam. Bir de ziraat nasildir

hürkuş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hüseyin Yücel
rica ederim. Kripto platformları için hepsi aynı bence. Körpü olarak kullanıyoruz sonuçta. Ama akbank ın direkt olarak paribu ve btcturk ile anlaşması var. Uygulama için kripto platform işlemleri altında direkt olarak oraya gönderiliyor

kyagizzz

80+ Bronze
rica ederim. Kripto platformları için hepsi aynı bence. Körpü olarak kullanıyoruz sonuçta. Ama akbank ın direkt olarak paribu ve btcturk ile anlaşması var. Uygulama için kripto platform işlemleri altında direkt olarak oraya gönderiliyor
Hocam sadece kripto için değil her konuda. Ben akbanktan acicaktin ama anneme actirmamislar korona demişler anlamadim

hürkuş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hüseyin Yücel
maaş müşterisi değilsen aşağı yukarı hepsi standart hizmet sunuyor. Onun dışında faiz oranları farklı olabiliyor. Verdikleri kredi faizleri değişkenlik gösterebiliyor. Alışveriş taksitleri, ertelemeler ve taksitlendirmeler gibi ufak tefek değişkenler oluyor. Ama rekabetten ötürü günün sonunda neredeyse hepsi aynı şeyleri sunabiliyor. Hepsi müşteriyi elinde tutmak istiyor. Çünkü yapılan her işlemden banka bir miktar komisyon alıyor

kyagizzz

80+ Bronze
maaş müşterisi değilsen aşağı yukarı hepsi standart hizmet sunuyor. Onun dışında faiz oranları farklı olabiliyor. Verdikleri kredi faizleri değişkenlik gösterebiliyor. Alışveriş taksitleri, ertelemeler ve taksitlendirmeler gibi ufak tefek değişkenler oluyor. Ama rekabetten ötürü günün sonunda neredeyse hepsi aynı şeyleri sunabiliyor. Hepsi müşteriyi elinde tutmak istiyor. Çünkü yapılan her işlemden banka bir miktar komisyon alıyor
Biliyorum ama hani derler ya yapı kredi iyidir garanti iyidir. Ziraat nasıl bunu sormak istedim. Devlet bankası olduğu icin

Top Bottom