E eneseng34 80+ Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 131 Dahası Reaksiyon skoru 17 İsim enes engin 6 Mayıs 2024 #1 Merhaba binancede vadeli işlemlerde 2 çarpanlı snx işlemi açacam ama komisyon ne kadar olur onu merak ediyorum çünkü uzun zaman tutmayı planlıyorum
Merhaba binancede vadeli işlemlerde 2 çarpanlı snx işlemi açacam ama komisyon ne kadar olur onu merak ediyorum çünkü uzun zaman tutmayı planlıyorum
Heath Ledger 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 2,467 Dahası Reaksiyon skoru 1,657 İsim Heath Ledger 6 Mayıs 2024 #2 Bütçen ne kadar bilmediğimiz için şuradan bakabilirsiniz USDⓈ-M Futures Trading Fee Rate | Binance Navigate Binance's USDⓈ-margined futures fees with ease, offering competitive rates for enhanced trading experiences. Optimize your futures strategies. www.binance.com
Bütçen ne kadar bilmediğimiz için şuradan bakabilirsiniz USDⓈ-M Futures Trading Fee Rate | Binance Navigate Binance's USDⓈ-margined futures fees with ease, offering competitive rates for enhanced trading experiences. Optimize your futures strategies. www.binance.com
Splixson 80+ Silver Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 2,185 Dahası Reaksiyon skoru 1,353 İsim Donald 6 Mayıs 2024 #3 komisyon değil funding fee oranına bakmalısın her 8 saate bir ödeniyor