Arama sonuçları: *

1. Hudzell

Ana Konu [REHBER] OKX TR Borsası ile 250TL Kazan!

ben hesabıma uygulamadan giremiyorum yardım
  2. Hudzell

Ana Konu [REHBER] OKX TR Borsası ile 250TL Kazan!

Kampanya aktif mi
  3. Hudzell

Ana Konu Kripto Para Analizleri, Haberleri, Fırsatları🚀🚀🚀

Raporlandı :pepega::widepeepo:
  4. Hudzell

Yardım Kripto paraların gidişatı hakkında bilgi alabilir miyim?

Hocam anlayanlar var da size şöyle küçük bir örnek vereyim. Şu an ilgilenmiyorum ama zamanında çoklu kripto kanalları takip ederdim. Hepsi de btc'nin yazın "yaz rallisi"nden ötürü dalgalanıp, yer yer düşüp, sonrasında kışa doğru yükseldiğini söylerdi. Ama gelin görün ki artık öyle bir şey...
  5. Hudzell

Yardım Kripto paraların gidişatı hakkında bilgi alabilir miyim?

Bir kriptocu ne zaman nihai kriptocu olur biliyor musun ? Başkasından akıl almadığı zaman. Ciddi söylüyorum başkasının fikrini dahi duyma gerekirse kendin öğren ama kimseye uyma.
  6. Hudzell

Ana Konu [REHBER] Bitexen Borsası ile 150₺ Kazan ! (Kimlikli)

Gelir şimdi ben kimliğimi satmam cart curt diyenler.
  7. Hudzell

Ana Konu Kripto Para Analizleri, Haberleri, Fırsatları🚀🚀🚀

Toplam arz miktarı oluyor sanırım.
  8. Hudzell

😮Kripto'da şok! Luna Coin %99 düştü!

"Bunun gibi kayıp" diye bir şey yok bu bildiğin bir coinin yok oluşu. Yakında listeden bile kaldırılabilir.
  9. Hudzell

Bitexen Yeni Üyelere 30₺ Hediye (YATIRIMSIZ)

Yerli ve milli kısmını anladım zaten. :D Gerçi evet haklılık payınız var her türlü verim çalınmış zaten.
  10. Hudzell

Bitexen Yeni Üyelere 30₺ Hediye (YATIRIMSIZ)

Yerli ve milli diyince koptum KDLFJHBAKLJFHGKLAJFGKLFKJML Kalsın hocam bilgilerimi 30 TL'ye satacak değilim.
  11. Hudzell

Metaverse BugiX Projesi | Nasıl katılınır? | Detaylar

Tutar tutmaz bilemem, ama takip ettiğim biridir kendisi. En azından grafik yorumlamalarının tersinin çıktığına çok çok nadir denk geldim. Hakkında hayırlısı olsun
  12. Hudzell

Yardım Binance kayıt islemleri ve Ziraat

Daha önce denemedim net yorumda bulunamıyorum o yüzden, bence işinizi garantiye alın her şey annenizin üstüne olsun.
  13. Hudzell

Telefon numarasına dair bir kriter yazdığını görmedim. Yani sonuçta hesap aynı kişiye açılıyorsa sorun olacağını sanmıyorum.
  14. Hudzell

Binance TR'de TL çekim işlemlerinde, binance hesabı kimin üzerine açıldıysa yine aynı şekilde o kişinin üzerine açılan karta para çekmek zorundasınız.
  15. Hudzell

RTX 3060 Ti LHR'siz ile hangi coini tavsiye edersiniz?

3060 TI'ların LHR'siz versiyonları yok. Varmış... :DNicehash NBMiner gibi uygulamaları kullanacaksınız. Şu an en verimli kırabilen NiceHash'dir NBMiner %70 performans verirken NiceHash %80-85 performans vaad ediyor. NiceHash nasıl kullanılır ? Aşağıdaki konumda mevcuttur...
  16. Hudzell

Yardım Başlangıç Seviyesi Bilgisayar'a Çok Zarar Vermeden Mining Nasıl Yapılır?

Doğru, özetinde zaten core clock düşürüldüğünden sadece belleklere yükleniliyor bu da hem verimli çalışmasına hem de çekirdeğin yorulmamasına sebep oluyor. Tek eksisi termal padler hotspot değeri belleklerden ötürü yüksek olacağından normal kullanıma göre etkisini çabuk kaybedebilir. (buna dair...
  17. Hudzell

EKRAN KARTI HARİÇ MİNİNG YAPIMI?

HDD ile kazım vardı şu an ne kadar karlı bilmiyorum.
  18. Hudzell

SadBaby’den ( SDBY ) SMA'lı Çocuklar İçin Kripto Bağış Projesi !

Tüm içtenliğimle inanmak isterim, keşke inanabilseydim. Böylesine kritik ve önemli hastalıkları bahane edip paralarla kaybolsalar şaşırmam.
Top Bottom