Evet hala devam ediyor.
Evet zaten olay o, 251 TL atın al-sat yapıp bonusla beraber kendi paranızı da çekin.hocam ben tam anlamıyorum da hesabı açıp 250 TL atsam cripto alsam sonra bonusu alsam 500 TL olarak geri çekebilirmiyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Android uygulaması şuan sıkıntılı, google playden kaldırıldı şuanlık bakım var.ben hesabıma uygulamadan giremiyorum yardım
hocam sizin kodla kayıt oldum 251 tl attım şimdi ne alıcam 251 tl likEvet zaten olay o, 251 TL atın al-sat yapıp bonusla beraber kendi paranızı da çekin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Android uygulaması şuan sıkıntılı, google playden kaldırıldı şuanlık bakım var.
başkan çok saol senin kodla kaydoldum 502 tl çektim şaun düştü hesabıma ama 50 tl vermedi onu nasıl alıyozFark etmez, USDT veya herhangi bir coin olabilir.
50TL referans ödülü hocam, davet eden kişiye gönderilen para o.başkan çok saol senin kodla kaydoldum 502 TL çektim şaun düştü hesabıma ama 50 TL vermedi onu nasıl alıyoz
he şimdi bende bi arkadaşa yapcam direkt 50 tl çekebilirmiyim yoksa bikaç kişiye mi yapmam lazım50TL referans ödülü hocam, davet eden kişiye gönderilen para o.
Direkt çekersin, veya bekletipte çekersin fark etmez.he şimdi bende bi arkadaşa yapcam direkt 50 TL çekebilirmiyim yoksa bikaç kişiye mi yapmam lazım