zerolite
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,366
- İsim
- Mertcan
- İlgilendiği Kategoriler
- Kripto
DOSTLAR GÜNCEL, ŞUANDA 25.000TL'YE KADAR SANAL GOLD VERİYOR (tether gold) kurallar aynı benim referansım ile giriyorsunuz ve kutuyu açıyorsunuz.!
Dostlar selam, bilen bilir ben icrypex'in daha önce yaptığı kampanyayı da full detaylı aktarmıştım. Şimdi Sizlere tekrardan full detay anlatıyorum lütfen hepsini okuyun aklınızda soru kalırsa cevaplayın. Öncelikle kayıt rehberi için önceki konumu referans alabilirsiniz;
forum.donanimarsivi.com
Kutu kazanmak için referans ile girmeniz gerekmekte, ancak konu ana konu olmadan referans paylaşmayacağımı belirtmeliyim.
REFERANS:1s8w88n4l6c0x22m
Yeni Airdrop (Çekilebilir!)
Icrypex Tether Gold Airdrop
Ödül: 25.000 TL’ye kadar Tether Gold Token!
Airdroba Katıl
https://www.icrypex.com/tr/yeni-uyelik?ref=1s8w88n4l6c0x22m
Ref Kodu : 1s8w88n4l6c0x22m
Adımlar;
Yukarıdaki linke tıkla kayıt ol.
Kimlik doğrulaması yap.
(Kimlik ön-arka, kimlikle kağıda icrypex günün tarihi ve selfie)
Kimlik doğrulamasını yaptıktan sonra hediye kripto para hesabınıza yatırılacak.
Kazandığınız kripto bakiyeyi istediğiniz gibi kullanabilir ve üyelik tarihinden itibaren 15 gün sonra çekebilirsiniz. Banka yoluyla minimum çekim tutarı 10 TL'dir.
Eğer Eski üyeyseniz ve Kimlik Doğrulaması yapmamışsanız kimlik doğrulaması (Kimlik ön-arka, kimlikle kağıda icrypex günün tarihi ve selfie) tamamlarsanız ödülü alırsınız !
(Direkt Çekilebilir)
REFERANS KODU: 1s8w88n4l6c0x22m
Dostlar selam, bilen bilir ben icrypex'in daha önce yaptığı kampanyayı da full detaylı aktarmıştım. Şimdi Sizlere tekrardan full detay anlatıyorum lütfen hepsini okuyun aklınızda soru kalırsa cevaplayın. Öncelikle kayıt rehberi için önceki konumu referans alabilirsiniz;
Ana Konu - [REHBER] ICRYPEX ile Yüzlerce Lira Kazan (Kimliksiz-Yatırımsız)
Şuandan itibaren bence yapmayın çünkü referans kampanyası bitti, sadece 30₺ veriyor Dostlar selam, biliyorsunuz ben bu tür borsaları iyice araştırarak ve cebimizi ne kadar dolduracağına bakarak öneriyorum. bazılarınız beni OKX borsasından tanır bazıları youtube kanalıma attığım videolardan...

Kutu kazanmak için referans ile girmeniz gerekmekte, ancak konu ana konu olmadan referans paylaşmayacağımı belirtmeliyim.
REFERANS:1s8w88n4l6c0x22m

https://www.icrypex.com/tr/yeni-uyelik?ref=1s8w88n4l6c0x22m

(Direkt Çekilebilir)

REFERANS KODU: 1s8w88n4l6c0x22m
Son düzenleme: