Neler Yeni

Ana Konu [REHBER] Bitexen Global ile 100TL Kazanmak! (Kimlikli)

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Direkt karttan atamazsın, Coin olarak göndermen lazım burası global borsa TL ile yatırma yok. 1$lık coin gönderirsen olur.
30 lira bişey dediğim hocam 1 dolar işte 1 dolar gönderirim dövizden o paraya coin alırım yani

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
30 lira bişey dediğim hocam 1 dolar işte 1 dolar gönderirim dövizden o paraya coin alırım yani
Coin olarak atarım dersen yap hocam o şekilde işte, ama unutma exen coini sattığında elinde en az 10$ olmalı yoksa normal al-sat ekranında satamazsın

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Ben de yapmayı düşünüyorum ama kimlik doğrulama için NFC telefon şartmı?
Ayrıca işlem zormudur?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Ben de yapmayı düşünüyorum ama kimlik doğrulama için NFC telefon şartmı?
Ayrıca işlem zormudur?
İşlem kolay ama NFC şart mı bilmiyorum benim telefon NFC okuyuculu olduğu için çıkmış olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Eren Dönmez
bitexen tr hesabıma 340 tl attım bitexen global hesabımda ise 5 exen coin duruyor ne yapmam lazım bi türlü parayı global hesabına geçiremedim attığım 340 tl ile xrp aldım ama bu xrp coin i nasıl global hesabına atıcam

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
bitexen tr hesabıma 340 TL attım bitexen global hesabımda ise 5 exen coin duruyor ne yapmam lazım bi türlü parayı global hesabına geçiremedim attığım 340 TL ile xrp aldım ama bu xrp coin i nasıl global hesabına atıcam
hocam xrp'yi satıp TRX alırsanız daha basit olur.

TRX aldıktan sonra bitexen türkiye cüzdanına girip TRX'i bulup yanında bulan çek butonuna basacaksın.
Bir kod oluşturacak, bu kodu kopyalayacaksın ve bitexen global'e gelip yine trx'i bulup bu sefer yatır diyeceksin.

Çıkan ekranda senden kod girmeni isteyecek, işte o kopyaladığın kodu oraya yapıştırıp göndereceksin.

Daha sonrasında hesaba TRX'ler geçtikten sonra onları hızlı al-sat menüsünden sat ve normal satın almadan EXEN coin satın al. Bunu da satın aldıktan sonra hepsini bir anda USDT olarak sat ve yine trx alıp aynı işlemi tam tersine yapın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Eren Dönmez
Hesabınızdan para çekme/aktarma yapabilmek için hesabınıza en az 1 USDT değerinde kripto para yatırmalısınız.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Hesabınızdan para çekme/aktarma yapabilmek için hesabınıza en az 1 USDT değerinde kripto para yatırmalısınız.
hocam xrp'yi satıp TRX alırsanız daha basit olur.

TRX aldıktan sonra bitexen türkiye cüzdanına girip TRX'i bulup yanında bulan çek butonuna basacaksın.
Bir kod oluşturacak, bu kodu kopyalayacaksın ve bitexen global'e gelip yine trx'i bulup bu sefer yatır diyeceksin.

Çıkan ekranda senden kod girmeni isteyecek, işte o kopyaladığın kodu oraya yapıştırıp göndereceksin.

Daha sonrasında hesaba TRX'ler geçtikten sonra onları hızlı al-sat menüsünden sat ve normal satın almadan EXEN coin satın al. Bunu da satın aldıktan sonra hepsini bir anda USDT olarak sat ve yine trx alıp aynı işlemi tam tersine yapın.
Dediklerimi yapmamışsınız demek oluyor zaten bu, eğer bu hatayı TR hesabında alıyorsan hesabına 30TL atarak sorunu çözebilirsin.

Son düzenleme:

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
satış için belirtli bir miktarda exen coin istiyo ama

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
satış için belirtli bir miktarda exen coin istiyo ama
Evet yükleme yaparak kendi paranız ile beraber çekebilirsiniz, üst yorumlarda nasıl yapılacağını adım adım anlattım hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ataberk
Dostlar selam, beni bilen arkadaşlar biliyor bu tarz güvenli borsalardan nasıl para kazanabileceğinizi aktarıyorum. Bitexen bildiğiniz gibi türk kripto borsası ve şuanda global'e açıldı. Daha önce Bitexen TR'den bonusumuzu almıştık şimdi birde BITEXEN GLOBAL'den alacağız. İşlemler oldukça basit tek dikkat etmeniz gereken yer BITEXEN TR'DE KULLANDIĞINIZ MAIL ADRESİNİ KULLANMAMANIZ!
Eski konumun linki güven maksadında: https://forum.donanimarsivi.com/konu/rehber-bitexen-borsasi-ile-150-kazan-kimlikli.589184/
İşlemlere geçiyorum!
1- Her zaman olduğu gibi bir referans linki ile kayıt işlemlerine başlamak

Ana konu olunca sansürsüz paylaşılacaktır
Link: Alıntıyı görüntüle

2- Burada BITEXEN TR'DE KULLANMADIĞIMIZ MAIL ADRESİ İLE HESAP OLUŞTURUYORUZ
Alıntıyı görüntüle
3- Bu işlemi yaptıktan sonra telefonunuza BITEXEN GLOBAL Uygulamasını indiriyorsunuz

4- İndirme işlemi tamamlandıktan sonra telefondan hesabınıza giriş yaptığınızda direkt önünüze Kimlik doğrulama çıkacak.
bu işlemde kimliğin ön ve arka yüzünü çekerek devam ediyoruz, daha sonrasında NFC okuyucu ile kimliği taratmanızı isteyebilir. Sağlıklı okuması için çipi telefona yakın tutun.
Alıntıyı görüntüle
5-Bu işlemde bittikten sonra adres doğrulamada bu sefer e devlet belgesi gerekmiyor direkt adresinizi yazıp ilerliyorsunuz.
Alıntıyı görüntüle
6- Bu işlemde bittikten sonra kısa anket tarzı 3 soruluk bir müşteri tanıma formu olacak onu da gerçekleştiriyorsunuz. ve hesabınıza anında 3.5$ DEĞERİNDE EXEN COIN TANIMLANIYOR!
Alıntıyı görüntüle
7- Daha sonrasında satıp trx ile başka borsa hesabımıza gönderip TL olarak satıp çekiyoruz.
Alıntıyı görüntüle
her şeyi yaptım xrplerimi globalden tr hesabıma aktarmaya çalışırken balance insufficient hatası alıyorum napmalıyım?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
her şeyi yaptım xrplerimi globalden tr hesabıma aktarmaya çalışırken balance insufficient hatası alıyorum napmalıyım?
xrp'yi satıp TRX göndermeyi dener misin hocam? sanırım çekim adeti limiti var.

Livaković

80+ Silver
100 Lira için kimlik bilgilerini oraya buraya girmek istemem kimsede istemez diye düşünüyorum tercih meselesi 100 lira 10 lira gibi bir şey

Top Bottom