- En İyi Cevap
- 98
Dahası
2505'ten 5000 TL'ye çıkmış sanırım. Doğru muyum?
Evet öyleymiş bu sayfayı şimdi bulabildim.Fotoğraf atabilir misin? Göremedim çünkü ama yapmışta olabilirler şımarmışlar iyice.
O zaman yapılacaksa işlem en az 5005₺ atın arkadaşlar, komisyon ile sorun yaşamayın.Evet öyleymiş bu sayfayı şimdi bulabildim.
Alıntıyı görüntüle
Ben 1.5 hafta önce kayit oldum okxe bana 250 tl felan gelmedi ki kampanya o zaman 250 tl uzeriydi. Ki denemek icin 500 tl yatirmistimEvet biraz abartı maalesef.
Referans bağlantısı ile üye olmak gerekiyor hocam, arkadaşlarım ve forumdaki kullanıcılar kazandı ödülü. Sadece yatırım değil 255₺ civarı atıp herhangi bir coinde al-sat yapman gerekiyordu. Tabii şuan değişti kampanya 5005₺ atıp en az 5000₺ al sat yapmak lazımBen 1.5 hafta önce kayit oldum okxe bana 250 TL felan gelmedi ki kampanya o zaman 250 TL uzeriydi. Ki denemek icin 500 TL yatirmistim
Avax coin almistim halen duruyorReferans bağlantısı ile üye olmak gerekiyor hocam, arkadaşlarım ve forumdaki kullanıcılar kazandı ödülü. Sadece yatırım değil 255₺ civarı atıp herhangi bir coinde al-sat yapman gerekiyordu. Tabii şuan değişti kampanya 5005₺ atıp en az 5000₺ al sat yapmak lazım
Al-sat yaptıktan sonra ana sayfaya gidip ödülü claim etmek gerekiyordu hocam, eğer yapmadıysanız gelmez zaten.Avax coin almistim halen duruyor