Arama sonuçları: *

1. Rotangar

Pi coin hakkında ne düşünüyorsunuz

Daha listelenmedi ama coinmarketa geldiyse listelenir diye düşünüyorum şimdiden toplamakta fayda var.Zaten tek yapmanız gereken 24 saatte 1 girip 1 tuşa tıklamak bu kadar.üye olurken referans kısmına Rotangar yazarsanız 1 tane bonus coin alırsınız
  2. Rotangar

Pi coin hakkında ne düşünüyorsunuz

Coinmarketcap e de gelmiş.Coin hakkında ne düşünüyorsunuz? Bilmeyenler için telefonunuzdan cloud şekilde donanımınızı kullanmadan mining yapıp pi coin kazabilirsiniz. Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 35 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi...
  3. Rotangar

Bu kişi dolandırıcı olabilir mi? Cryptocular yardım.

Hocam kadın erkek çıkmasın bide sizi kaçırıyormuş.:D 1656941389 O zmn yanaşıp dolandırma peşindedir.Wp de pp nizde fotoğrafınız varmı.Aşık olma ihtimalini doğrulamaya çalışıyorum
  4. Rotangar

Bu kişi dolandırıcı olabilir mi? Cryptocular yardım.

Bedava peynir yalnızca fare kapanında olur :) Cidden para almiyacaksa neden denemeyesinki.Ama bi siteye metamask fln bağlamanı isterse fln hiç yanaşma cüzdanı boşaltır valla.
  5. Rotangar

0 para ile oyun oynayarak para kazanmak

Play to earn nft oyunları var google yazarak epey sonuca ulaşabilirsiniz.Ama kimse durudk yere fazla paralar vermez.Her projeye güvenmeyin.
  6. Rotangar

Stepn ile ayakkabı alarak para kazanmak

sonsuz değil tabii ki ayakkabıların enerjileri var.Eğer yanlış bilmiyorsam ayakkabılar eskiyor tamir ücreti var.
  7. Rotangar

Stepn ile ayakkabı alarak para kazanmak

stepn bence güzel bir proje.Ama para kazanmak için para harcamalısın.Mesela ayakkabı alıyorsun ayakkabılar aşırı pahalı(ytd)
  8. Rotangar

Stanfordlıların PI Coini gerçek mi?

rez diyelim belki yazan olur
Top Bottom