Neler Yeni

Bu kişi dolandırıcı olabilir mi? Cryptocular yardım.

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Merhaba arkadaşlar, dünden önceki gün bir kadın yanlışlıkla bana WhatsApp'tan mesaj attı. Türkiye'ye geleceğini ve benimle buluşmak istediğini söyledi. Arkadaşı numarayı yanlış vermiş. Sonra söyledim ben o değilim diye. Ufak bir sohbet sonrası arkadaş olduk. Bugünde bana uğraştığın bir şey var mı dedi, ( kırparak anlatıyorum WhatsApp mesajlarını atmak suç değilse atabilirim.) trade, programlama falan dedim. Bana crypto için analizcin var mı dedi. Bende yok dedim. Sonra analizci yoksa iyi karlar edemezsin dedi. Amcası onun analistliğini yapıyormuş bir ayda 200k dolar kar ettirmiş böyle dedi. Benim karımı sordu bende 1.5k doları geçmiyor dedim. Bu çok düşük dedi sana yardımcı olmak istiyorum dedi. Senden para falan almayacağım falan dedi ama güvenmedim. Var mı bir fikriniz? Şimdiden teşekkürler.
Bedava peynir yalnızca fare kapanında olur :)
Cidden para almiyacaksa neden denemeyesinki.Ama bi siteye metamask fln bağlamanı isterse fln hiç yanaşma cüzdanı boşaltır valla.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,118
İsim
Kadir
200k dolar kar ediyorsa aylık neden birine yardım etsin tanıdığı olur eyvallah :)

ice3h

80+ Bronze
Bedava peynir yalnızca fare kapanında olur :)
Cidden para almiyacaksa neden denemeyesinki.Ama bi siteye metamask fln bağlamanı isterse fln hiç yanaşma cüzdanı boşaltır valla.
WhatsApp mesajlarını kişiyi gizleyerek atmam yasal mı? Kişiyi gizleyeceğim çünkü dolandırıcılık söz konusu olabilir.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,351
İsim
Hacı
Para çek çöp kenarının yanına koy derse şaşırma :D (!)

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun
Merhaba arkadaşlar, dünden önceki gün bir kadın yanlışlıkla bana WhatsApp'tan mesaj attı. Türkiye'ye geleceğini ve benimle buluşmak istediğini söyledi. Arkadaşı numarayı yanlış vermiş. Sonra söyledim ben o değilim diye. Ufak bir sohbet sonrası arkadaş olduk. Bugünde bana uğraştığın bir şey var mı dedi, ( kırparak anlatıyorum WhatsApp mesajlarını atmak suç değilse atabilirim.) trade, programlama falan dedim. Bana crypto için analizcin var mı dedi. Bende yok dedim. Sonra analizci yoksa iyi karlar edemezsin dedi. Amcası onun analistliğini yapıyormuş bir ayda 200k dolar kar ettirmiş böyle dedi. Benim karımı sordu bende 1.5k doları geçmiyor dedim. Bu çok düşük dedi sana yardımcı olmak istiyorum dedi. Senden para falan almayacağım falan dedi ama güvenmedim. Var mı bir fikriniz? Şimdiden teşekkürler.
dolandırıcı bence

ice3h

80+ Bronze
200k dolar kar ediyorsa aylık neden birine yardım etsin tanıdığı olur eyvallah :)
Sabah günaydın mesajları falan atıyor 30 yaşında kadın ama görseniz 20 yaşında. Dedim acaba sugarmommy mi olmak falan istiyor engelleyecektim sormak istedim. 😅

TİTAN.

80+ Platinum
Bu arada kadın hem Çinli hem ingiltereli, intigilterede yaşıyormuş. Benimle İngilizce konuşuyor. Sürekli maddi durumumu öğrenmeye çalışıyor. Babanın reklam şirketi var zenginsin falan karlı iş diyip duruyor.
Dolandırıcı kanka dikkatli ol ❗❗

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Oğuzhan Arıkan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar bileşenleri yazılım ve coding.
Steam
🗡𝓭𝓪𝓖𝓖𝓮𝓻🗡
Net dolandırıcı bunu sormaya gerek bile yok.

ice3h

80+ Bronze
Dolandırıcı kanka dikkatli ol ❗❗
Benden para talep etmediğini söylüyor ve benle buluşmak istedi seni ziyaret edebilirmiyim dedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güncelleme: bu bir kader diyor, benimle arkadaş olursan kar edersin diyor.

Ayrıca WhatsApp'ta her saniye aktif.

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Benden para talep etmediğini söylüyor ve benle buluşmak istedi seni ziyaret edebilirmiyim dedi.

Güncelleme: bu bir kader diyor, benimle arkadaş olursan kar edersin diyor.

Ayrıca WhatsApp'ta her saniye aktif.
Hocam kadın erkek çıkmasın bide sizi kaçırıyormuş.:D

Sabah günaydın mesajları falan atıyor 30 yaşında kadın ama görseniz 20 yaşında. Dedim acaba sugarmommy mi olmak falan istiyor engelleyecektim sormak istedim. 😅
O zmn yanaşıp dolandırma peşindedir.Wp de pp nizde fotoğrafınız varmı.Aşık olma ihtimalini doğrulamaya çalışıyorum

ice3h

80+ Bronze
Hocam kadın erkek çıkmasın bide sizi kaçırıyormuş.:D

O zmn yanaşıp dolandırma peşindedir.Wp de pp nizde fotoğrafınız varmı.Aşık olma ihtimalini doğrulamaya çalışıyorum
Var fotoğrafım ayrıca sordum dedim profilindeki kadın sen misin diye çünkü 30 yaşında kadın ama resimdeki en fazla 25 dersin. Sonra çirkin mi olmuş kötü mü dedi gitti değiştirdi resmi.

Top Bottom