MematiBaş🚬 80+ Gold Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 7,613 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 8,592 Konum Kurtlar Konseyi İsim Memati Baş 4 Temmuz 2022 #40 engelle geç
G Genzo 80+ Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 238 4 Temmuz 2022 #41 Hikayeye bak Dahada garibi bunun hikaye olduğunu bilip , ulan acaba gerçek olur mu bee diye kendi içini rahatlatmaya çalışan biri
Hikayeye bak Dahada garibi bunun hikaye olduğunu bilip , ulan acaba gerçek olur mu bee diye kendi içini rahatlatmaya çalışan biri
Can... 80+ Platinum Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 11,197 4 Temmuz 2022 #42 sck.exe yazmış: Hocam sordum nasıl yardım edeceksin diye amcam bana haber verecek bundan al diye bende sana söyleyeceğim al diye diyor beraber aynı anda alacağız diyor. Yok hocam kıvama gelmedim sadece olayı çözmeye çalışıyorum. Devamı için tıklayın... Çözecek bişey yok geçen benzerini rusum diye bizim arkadaşa yazdılar inanma böyle şeylere benim arkadaşıma da mutfaktan girmiş yalandan
sck.exe yazmış: Hocam sordum nasıl yardım edeceksin diye amcam bana haber verecek bundan al diye bende sana söyleyeceğim al diye diyor beraber aynı anda alacağız diyor. Yok hocam kıvama gelmedim sadece olayı çözmeye çalışıyorum. Devamı için tıklayın... Çözecek bişey yok geçen benzerini rusum diye bizim arkadaşa yazdılar inanma böyle şeylere benim arkadaşıma da mutfaktan girmiş yalandan