Neler Yeni

Bu kişi dolandırıcı olabilir mi? Cryptocular yardım.

TİTAN.

80+ Platinum
Var fotoğrafım ayrıca sordum dedim profilindeki kadın sen misin diye çünkü 30 yaşında kadın ama resimdeki en fazla 25 dersin. Sonra çirkin mi olmuş kötü mü dedi gitti değiştirdi resmi.
Hocam buluşmanızı tavsiye etmem aksiyon arıyorsanız kendiniz bildiğiniz çok güvenli olabilecek bir yerde bulabilirsiniz tabi seçmek size ait 😀

ice3h

80+ Bronze
Hocam buluşmanızı tavsiye etmem aksiyon arıyorsanız kendiniz bildiğiniz çok güvenli olabilecek bir yerde bulabilirsiniz tabi seçmek size ait 😀
Yok hocam buluşmam tabii ki. 😄
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir ekleme daha yapmak istiyorum kadın ilk önce benimle iş telefonum dediği telefonla konuştu sonra bu benim özel numaram dediği numarasını verdi.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
hocam bunlar herkese gelen mesajlar, telegramda 9999 tane böyle mesaj alıyorum. herhangi bir ücret vermeden nereye kadar gidebiliyorsanız gidin ama verdiği işlemlere de girmeyin gözlemleyin.

ice3h

80+ Bronze
hocam bunlar herkese gelen mesajlar, telegramda 9999 tane böyle mesaj alıyorum. herhangi bir ücret vermeden nereye kadar gidebiliyorsanız gidin ama verdiği işlemlere de girmeyin gözlemleyin.
Az önce abimle konuştum izin vermedi dedim seninle çalışmama, abini ikna edememişsin dedi. Ama her ne zaman istersen yardıma hazırım dedi, thank u dedim bıraktım. Şimdi hangi platformu kullanıyorsun dedi 3.soruşu bu 3 kere de söyledim anlamıyor.

Şimdi ekran görüntüsü istiyor benden uygulamanın.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Az önce abimle konuştum izin vermedi dedim seninle çalışmama, abini ikna edememişsin dedi. Ama her ne zaman istersen yardıma hazırım dedi, thank u dedim bıraktım. Şimdi hangi platformu kullanıyorsun dedi 3.soruşu bu 3 kere de söyledim anlamıyor.

Şimdi ekran görüntüsü istiyor benden uygulamanın.
genelde bot vs olabiliyor böyle hesaplar, birde bunların çeviri kullanan versiyonları var abuk subuk bişeyler anlatıyor.

ice3h

80+ Bronze
genelde bot vs olabiliyor böyle hesaplar, birde bunların çeviri kullanan versiyonları var abuk subuk bişeyler anlatıyor.
Az önce bir ekran görüntüsü attı, 75k dolarlık sipariş vermiş bitcoin. Mesajları silip engellesem mi yoksa arşivkeyip bıraksam mı

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Az önce bir ekran görüntüsü attı, 75k dolarlık sipariş vermiş bitcoin. Mesajları silip engellesem mi yoksa arşivkeyip bıraksam mı
Dostum yaşın kaç bilmiyorum ama şu ana kadar engellememen hata. Yoksa dolandırılmak için kıvama gelecek gibisin :D

ice3h

80+ Bronze
Dostum yaşın kaç bilmiyorum ama şu ana kadar engellememen hata. Yoksa dolandırılmak için kıvama gelecek gibisin :D
Hocam sordum nasıl yardım edeceksin diye amcam bana haber verecek bundan al diye bende sana söyleyeceğim al diye diyor beraber aynı anda alacağız diyor. Yok hocam kıvama gelmedim sadece olayı çözmeye çalışıyorum. 😂

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam sordum nasıl yardım edeceksin diye amcam bana haber verecek bundan al diye bende sana söyleyeceğim al diye diyor beraber aynı anda alacağız diyor. Yok hocam kıvama gelmedim sadece olayı çözmeye çalışıyorum. 😂
Olayı çözmende yardımcı olacaksa bu mesajın aynısını ve benzerlerini haftada 2-3 defa alıyorum. En basit scam yöntemlerden biri.

ice3h

80+ Bronze
Anladım hocam teşekkürler yardımlarınız için. 😄

Lnex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Emre CAN
Bakın kesinlikle ve kesinlikle uzak durun lütfen asla inanmayın.

Arkadaşım 400 bin tl dolandırıldı kısaca anlatayım. Tinder tarzı chat uygulamasından ingilizcesini geliştirmek adına çinli bir kadınla arkadaş oluyor. Kadın kadını aşırı zengin olarak tanıtıyor. Triblex Villalarda fotoğraflar banka hesaplarında milyon dolarlar neyse 2 aya yakın konuşuyorlar, bu esnada kadın çin borsası diye bir site öneriyor, içinde 10 coin var ama avrupada göremeyeceğimiz coinler, kadın diyor ki amcam çin devlet bankasında üst yönetici coinleri onlar yönetiyor ve bize gizli bilgi aktarıyor ama yeminli bunu yapmayacağına ( adı farklı olabilir orda yemin yerine ) neyse çocuğa diyor dene sanada bilgi aktarayım para kazan. Çocuğa güven vermek için 100 dolar atıyor ciddi ciddi cash money yani çocukta bunu siteye yüklüyor. Binance üzerinden para aktarımı yapıyor bu arada, 0.001 lerden başlayan coin her gün yükseliyor ama hergün çocukta deneme amaçlı 10 dolar çekiyor 10-15 dk içinde binance hesabına yüklenince tamam diyor bunlar dolandırıcı değil para çekiliyo. Gidip kredi çekiyor, 20 k 50 k tl derken her gün kazanıyor ya toplu kredi çekip tüm parasını yatırıyor toplam 400 bin tl den bahsediyorum. Bir kaç gün para yükselmeye devam ediyor ve ana parası 850 bin tl olarak görünüyor. Arkadaşım parayı çekmek istiyor sistem hata veriyor 1 dolar bile çekilmiyor neyse gece bi uyuyor sabah kalktığında hesapta 1 dolar var sanki hiç para yüklememiş gibi tertemiz geçmişsiz bomboş hesap.. Uzun uzun anlattım ki ders alın asla havadan para getirecek kolay yollu işlere girmeyin, yardım adı altında kimseye güvenmeyin. Kendinizi çok uyanık olarak düşünebilirsiniz ama inanın çok ters köşeye yatırıyorlar adamı. Okuyan varsa teşekkürler ederim iyi forumlar

Kadir_1987

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar, dünden önceki gün bir kadın yanlışlıkla bana WhatsApp'tan mesaj attı. Türkiye'ye geleceğini ve benimle buluşmak istediğini söyledi. Arkadaşı numarayı yanlış vermiş. Sonra söyledim ben o değilim diye. Ufak bir sohbet sonrası arkadaş olduk. Bugünde bana uğraştığın bir şey var mı dedi, ( kırparak anlatıyorum WhatsApp mesajlarını atmak suç değilse atabilirim.) trade, programlama falan dedim. Bana crypto için analizcin var mı dedi. Bende yok dedim. Sonra analizci yoksa iyi karlar edemezsin dedi. Amcası onun analistliğini yapıyormuş bir ayda 200k dolar kar ettirmiş böyle dedi. Benim karımı sordu bende 1.5k doları geçmiyor dedim. Bu çok düşük dedi sana yardımcı olmak istiyorum dedi. Senden para falan almayacağım falan dedi ama güvenmedim. Var mı bir fikriniz? Şimdiden teşekkürler.
Baba'nın oğlu'na iyilik yapmadığı bir dönem de yaşıyorken , bir başkası sana neden iyilik yapsın dersem umarım cevabı alırsın ;)

Top Bottom