Tamam, o zaman sorun yok.Sadece babamın ne iş yaptığını biliyor zengin falan değilim dedim.
Bedava peynir yalnızca fare kapanında olurMerhaba arkadaşlar, dünden önceki gün bir kadın yanlışlıkla bana WhatsApp'tan mesaj attı. Türkiye'ye geleceğini ve benimle buluşmak istediğini söyledi. Arkadaşı numarayı yanlış vermiş. Sonra söyledim ben o değilim diye. Ufak bir sohbet sonrası arkadaş olduk. Bugünde bana uğraştığın bir şey var mı dedi, ( kırparak anlatıyorum WhatsApp mesajlarını atmak suç değilse atabilirim.) trade, programlama falan dedim. Bana crypto için analizcin var mı dedi. Bende yok dedim. Sonra analizci yoksa iyi karlar edemezsin dedi. Amcası onun analistliğini yapıyormuş bir ayda 200k dolar kar ettirmiş böyle dedi. Benim karımı sordu bende 1.5k doları geçmiyor dedim. Bu çok düşük dedi sana yardımcı olmak istiyorum dedi. Senden para falan almayacağım falan dedi ama güvenmedim. Var mı bir fikriniz? Şimdiden teşekkürler.
WhatsApp mesajlarını kişiyi gizleyerek atmam yasal mı? Kişiyi gizleyeceğim çünkü dolandırıcılık söz konusu olabilir.Bedava peynir yalnızca fare kapanında olur
Cidden para almiyacaksa neden denemeyesinki.Ama bi siteye metamask fln bağlamanı isterse fln hiç yanaşma cüzdanı boşaltır valla.
dolandırıcı benceMerhaba arkadaşlar, dünden önceki gün bir kadın yanlışlıkla bana WhatsApp'tan mesaj attı. Türkiye'ye geleceğini ve benimle buluşmak istediğini söyledi. Arkadaşı numarayı yanlış vermiş. Sonra söyledim ben o değilim diye. Ufak bir sohbet sonrası arkadaş olduk. Bugünde bana uğraştığın bir şey var mı dedi, ( kırparak anlatıyorum WhatsApp mesajlarını atmak suç değilse atabilirim.) trade, programlama falan dedim. Bana crypto için analizcin var mı dedi. Bende yok dedim. Sonra analizci yoksa iyi karlar edemezsin dedi. Amcası onun analistliğini yapıyormuş bir ayda 200k dolar kar ettirmiş böyle dedi. Benim karımı sordu bende 1.5k doları geçmiyor dedim. Bu çok düşük dedi sana yardımcı olmak istiyorum dedi. Senden para falan almayacağım falan dedi ama güvenmedim. Var mı bir fikriniz? Şimdiden teşekkürler.
Sabah günaydın mesajları falan atıyor 30 yaşında kadın ama görseniz 20 yaşında. Dedim acaba sugarmommy mi olmak falan istiyor engelleyecektim sormak istedim.200k dolar kar ediyorsa aylık neden birine yardım etsin tanıdığı olur eyvallah
Dolandırıcı kanka dikkatli olBu arada kadın hem Çinli hem ingiltereli, intigilterede yaşıyormuş. Benimle İngilizce konuşuyor. Sürekli maddi durumumu öğrenmeye çalışıyor. Babanın reklam şirketi var zenginsin falan karlı iş diyip duruyor.
Net dolandırıcı bunu sormaya gerek bile yok.Merhaba arkadaşlar, dünden önceki gün bir kadın yanlışlıkla bana WhatsApp'tan mesaj attı. Türkiye'ye geleceğini ve benimle buluşmak istediğini söyledi. Arkadaşı numarayı yanlış vermiş. Sonra söyledim ben o değilim diye. Ufak bir sohbet sonrası arkadaş olduk. Bugünde bana uğraştığın bir şey var mı dedi, ( kırparak anlatıyorum WhatsApp mesajlarını atmak suç değilse atabilirim.) trade, programlama falan dedim. Bana crypto için analizcin var mı dedi. Bende yok dedim. Sonra analizci yoksa iyi karlar edemezsin dedi. Amcası onun analistliğini yapıyormuş bir ayda 200k dolar kar ettirmiş böyle dedi. Benim karımı sordu bende 1.5k doları geçmiyor dedim. Bu çok düşük dedi sana yardımcı olmak istiyorum dedi. Senden para falan almayacağım falan dedi ama güvenmedim. Var mı bir fikriniz? Şimdiden teşekkürler.
Benden para talep etmediğini söylüyor ve benle buluşmak istedi seni ziyaret edebilirmiyim dedi.Dolandırıcı kanka dikkatli ol
Hocam kadın erkek çıkmasın bide sizi kaçırıyormuş.Benden para talep etmediğini söylüyor ve benle buluşmak istedi seni ziyaret edebilirmiyim dedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güncelleme: bu bir kader diyor, benimle arkadaş olursan kar edersin diyor.
Ayrıca WhatsApp'ta her saniye aktif.
O zmn yanaşıp dolandırma peşindedir.Wp de pp nizde fotoğrafınız varmı.Aşık olma ihtimalini doğrulamaya çalışıyorumSabah günaydın mesajları falan atıyor 30 yaşında kadın ama görseniz 20 yaşında. Dedim acaba sugarmommy mi olmak falan istiyor engelleyecektim sormak istedim.
Var fotoğrafım ayrıca sordum dedim profilindeki kadın sen misin diye çünkü 30 yaşında kadın ama resimdeki en fazla 25 dersin. Sonra çirkin mi olmuş kötü mü dedi gitti değiştirdi resmi.Hocam kadın erkek çıkmasın bide sizi kaçırıyormuş.
O zmn yanaşıp dolandırma peşindedir.Wp de pp nizde fotoğrafınız varmı.Aşık olma ihtimalini doğrulamaya çalışıyorum