Neler Yeni

Stepn ile ayakkabı alarak para kazanmak

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Muhammet ali
Beyler benim enişte şu sıralar 30 k ya bir ayakkabı aldı günde 700-1 k arası para kazanıyor bu sistem nasıldır bilen varmı adam yürüyerek para kazanıyor GPS çeken her yerde oluyormus

Microsoft

80+ Bronze
Beyler benim enişte şu sıralar 30 k ya bir ayakkabı aldı günde 700-1 k arası para kazanıyor bu sistem nasıldır bilen varmı adam yürüyerek para kazanıyor GPS çeken her yerde oluyormus
Adam yürüyerekmi para kazanıyor , ayakkabı satın alarakmı para kazanıyor , aldığı ayakkabıdamı yürüdükçe para kazanma özelliği var hiç bir şey anlamadım hojam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Muhammet ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adam yürüyerekmi para kazanıyor , ayakkabı satın alarakmı para kazanıyor , aldığı ayakkabıdamı yürüdükçe para kazanma özelliği var hiç bir şey anlamadım hojam.
Dostum önce ilk olarak bir ayakkabı almış 30 bin liraya sanal olarak şimdi o ayakkabı ile her gün yürüyüş yaparak para kazanıyor YouTube de bir video var 200 k filan izlenmiş sistemi bende tam bilmiyorum sadece bana söylediği o forumda bilen varsa ne yapsam bendemi girsem kararsızım çünkü adam işi gücü bırakıp bu işe girdi

Microsoft

80+ Bronze
Dostum önce ilk olarak bir ayakkabı almış 30 bin liraya sanal olarak şimdi o ayakkabı ile her gün yürüyüş yaparak para kazanıyor YouTube de bir video var 200 k filan izlenmiş sistemi bende tam bilmiyorum sadece bana söylediği o forumda bilen varsa ne yapsam bendemi girsem kararsızım çünkü adam işi gücü bırakıp bu işe girdi
Sorun eniştenize 30k yı çıkarmış sa ve kara gerçmeye başlamışsa yapabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Muhammet ali
Sorun eniştenize 30k yı çıkarmış sa ve kara gerçmeye başlamışsa yapabilirsiniz.
Daha taze o 3-4 gün oldu sistem yeni yeni duyulmaya başlanıyor eniştede pek sağlam ayakkabı değil lafına gidilmez yani 😂

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
stepn bence güzel bir proje.Ama para kazanmak için para harcamalısın.Mesela ayakkabı alıyorsun ayakkabılar aşırı pahalı(ytd)

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Muhammet ali
stepn bence güzel bir proje.Ama para kazanmak için para harcamalısın.Mesela ayakkabı alıyorsun ayakkabılar aşırı pahalı(ytd)
Ya 30 k verip sürekli bir para kazanma olucaksa okey ama sistemi yapanlar belirli bir kişiye ulaştıktan sonra voleyi vurup kaçmasın

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Ya 30 k verip sürekli bir para kazanma olucaksa okey ama sistemi yapanlar belirli bir kişiye ulaştıktan sonra voleyi vurup kaçmasın
sonsuz değil tabii ki ayakkabıların enerjileri var.Eğer yanlış bilmiyorsam ayakkabılar eskiyor tamir ücreti var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Muhammet ali
sonsuz değil tabii ki ayakkabıların enerjileri var.Eğer yanlış bilmiyorsam ayakkabılar eskiyor tamir ücreti var.
Neyse bende tam detaylı araştırıp giricem galiba

Top Bottom