Arama sonuçları: *

1. S

Coinler düşmüşken alınır mı yoksa beklemeli miyiz

Kriptolar düşünce: Kripto kötüdür, fakir eder, dolandırıcı bunlar ve türevi söylemler... Kripto yükselmeye başlayınca: Acaba şimdi ne alsak, en kârlı hangisi vs. TL düşünce ben: Bizi yine kim soyuyor? Beni soymasınlar diye iyi ki parayı TL tutmadım. (Linç edeceklere tavsiyem, piyasayı oynak...
  2. S

USDT'ye dikkat edin !

Arkadaşlar boşuna tartışmayın en güvenilir TL'dir. Cumhurbaşkanımız kesinlikle haklıdır. TL'nin tek bir güvenilmez yanı yoktur. Yıllardır istikrarlı şekilde TL değer kaybediyor. %100 güvenilir bir bilgi. Hiç değiştiğini görmedim. Biz ise forumda kriptoyu mu tartışıyoruz (kriptoyu para ile...
  3. S

😮Kripto'da şok! Luna Coin %99 düştü!

Abd borsasının çökmeyeceğine neredeyse eminim. Kripto için aynını diyemem. Fed'in açıklamaları ve abd'li yetkili ve başkanların her konuşmasında her faiz aksiyonunda kripto da etkileniyor. Bu da bir gerçek.
  4. S

😮Kripto'da şok! Luna Coin %99 düştü!

Abd kripto piyasasını batırmayı hedeflemiş gibi. Amaç korku salmak gibi geldi bana. Böylece kırılgan yapıdaki kripto piyasası çökebilir diye düşünmüş olabilirler. Biliyorsunuz ki abd ve rusya sürtüşüyor. Rusların kriptoyu kullanarak dolar baskını ve ambargoları dizginlediğini düşündüyse abd, bu...
  5. S

Kripto alım satım işlerinden anlayanlar bakabilir mi ?

Sabit coine (dolar bazında) bozdurma ücreti diyeyim. Eksik açıklamışım. Globalden yurtdışında para çekenler de o ücrete göre çekiyordur herhalde.
  6. S

Kripto alım satım işlerinden anlayanlar bakabilir mi ?

Binancede (globalde) genel olarak çekim ücreti 10 $, Binance TR ise 10 TL'dir. Ancak shib coin için özel durum tanımlamışlardı sanırım, yani çekim ücreti coin miktarı ile belirlenmişti hatırladığım kadarıyla (yanlış da hatırlıyor olabilirim). Yazar zaten çekim şartları ve limitini. Güvendiğim...
  7. S

Binance Earn Stake in zararları varmı ?

Stake çeşitleri var; kilitli, kilitsiz, defi vs diye gidiyor. Hangisi olduğu da önemli. Kilitli çeşidi ise ve atıyorum kilit süresi 1 ay ise o süre boyunca anaparayi çekemezsin, sanırım ödülleri alınabiliyordu. Kilitsiz versiyon ise istediğin an anaparayi da çekebilirsin, stake ödüllerini de...
  8. S

Maliye Bakanlığı Türkiye'de Faaliyet Gösteren Borsalara Tebligat Gönderdi!

Ben kaynağı belli olan yerden bilgiyi atayım da, Hazine ve Maliye Bakanlığı'mızın verdiği bilgiye göre henüz vergilendirmeye dair bir şey göremedim ben. Suçlarla mücadele için veri istenmiş sadece. Vergi çıkacaksa da haberlere konu olur zaten ve meclisten de kanun teklifinin geçmesi gerekiyor...
  9. S

RVN kazarken düşük kazım sorunu

Core Clock sıfırda olacakmış, sadece power limit düşürüp memory clock artırcaksın. Çok da anlamıyorum ya OC işinden. @RevDeisDou OC konusunda vakti varsa yardımcı olabilir. Yalnız başkasının kazımından bahsetmişsiniz, daha yüksek kazım gücü o an olan kazım zorluğuna göre değişebilmekte diye...
  10. S

TC Hazine ve Maliye Bakanlığı kripto para açıklaması

Bak bu mantıklı olabilir. Çalışma halindelermiş. Sonucu görmeden bir şey demek mümkün değil zaten.
  11. S

Bankaya yatırılan paralar da yatırımdır, altına da dövize de. Onlardan da hiç vergi alınmasın o zaman. Tamamiyle serbest piyasa olsun hatta. Devlet hiç karışmasın ki fiyatlar acayip oynak olabilsin. Sonra da stokçular ve karaborsacıların eline düşelim.
  12. S

Gelir elde eden herkes gibi vergilerini ödemeliler. Bankaya faize para yatıranın günahı neydi de vergi alınıyor diye sormazlar mı devlete sonra?
  13. S

Litecoin kazmak mantıklı mı ?

Sen ilan tarihine tekrar bak, o fiyata bulamazsın şu an.
  14. S

Litecoin kazmak mantıklı mı ?

Üstad adam Kars'ta oturuyor ve sistemin varsa getir dene al diyor ilan açıklamasında. EDİT: Tarihi de not düşmüşler zaten o yüzden yazma gereği duymadım.
Top Bottom