Nvidia_GF_FX_500
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Oyuncular dereyi görmeden paçayı sıyırıyor.
Sert cevap vermek yerine doğru yolu gösterseniz daha iyi olur benceBoş konuşuyorsun biliyorsun değil mi?
Ekonomi hakkında gram bilgin de yok o da anlaşılıyor
Tamam...Boş konuşuyorsun biliyorsun değil mi?
Ekonomi hakkında gram bilgin de yok o da anlaşılıyor
Gelir elde eden herkes gibi vergilerini ödemeliler. Bankaya faize para yatıranın günahı neydi de vergi alınıyor diye sormazlar mı devlete sonra?Bence vergi gelmesin...
Zaten her yerden kazıklanıyoruz, bırakın da biraz insanlar kazıklasın.
Ayrıca buna vergi gelmezse ekonomik açıdan daha iyi olur
(LİNÇ Yicem ama düşüncem bu)
Ortada bir kazanç var ise bunun vergisi verilmeli. Gelecek tahmini vergileri söylüyorum. %18 KDV ve %20 Gelir Vergisi.Bence vergi gelmesin...
Zaten her yerden kazıklanıyoruz, bırakın da biraz insanlar kazıklasın.
Ayrıca buna vergi gelmezse ekonomik açıdan daha iyi olur
(LİNÇ Yicem ama düşüncem bu)
Gelir elde eden herkes gibi vergilerini ödemeliler. Bankaya faize para yatıranın günahı neydi de vergi alınıyor diye sormazlar mı devlete sonra?
Aslında gelir vergisinin eşitliğinde önemli bir adım olur ama ne var ki en azından yatırımdan alınmasa iyi olur.Ortada bir kazanç var ise bunun vergisi verilmeli. Gelecek tahmini vergileri söylüyorum. %18 KDV ve %20 Gelir Vergisi.
Bankaya yatırılan paralar da yatırımdır, altına da dövize de. Onlardan da hiç vergi alınmasın o zaman. Tamamiyle serbest piyasa olsun hatta. Devlet hiç karışmasın ki fiyatlar acayip oynak olabilsin. Sonra da stokçular ve karaborsacıların eline düşelim.Aslında gelir vergisinin eşitliğinde önemli bir adım olur ama ne var ki en azından yatırımdan alınmasa iyi olur.
Mining saf bir gelir. Oysa yatırım farklı
Eğer yatırımdan vergi alınacaksa kripto para yatırımı devlet sistemleriyle yapılsa denetimi ve vergi oranı daha kolay ve düşük olur
Hocam o ayrı ama.Bankaya yatırılan paralar da yatırımdır, altına da dövize de. Onlardan da hiç vergi alınmasın o zaman. Tamamiyle serbest piyasa olsun hatta. Devlet hiç karışmasın ki fiyatlar acayip oynak olabilsin. Sonra da stokçular ve karaborsacıların eline düşelim.
Bak bu mantıklı olabilir. Çalışma halindelermiş. Sonucu görmeden bir şey demek mümkün değil zaten.Ben de diyorum ki devlet kontrol etmek için kendi platformundan yaptırsın ona göre vergi de alsın