akan
80+ Bronze
İşin dalgasındayım sakin.Bunu bile anlayamayacak kapasitede misiniz? Ona göre açıklamak istiyorum. Yanlış anlamayın.
İşin dalgasındayım sakin.Bunu bile anlayamayacak kapasitede misiniz? Ona göre açıklamak istiyorum. Yanlış anlamayın.
Alınabilir, fakat kendini güvenceye almak lazım. Diyelim o kartları satmak istiyorsun, demek ki ETH düşüyor piyasa çöküyor. Herkes satmak isteyecek, satamayacaksın.50 mhs verecek kart ben alacağım şahsen
O şahsı durum. Genel vergiden iyidir. Bir araba alıyorsun bir tane de devlete alıyorsun bari bunun vergisi konuşulmasınAlınabilir, fakat kendini güvenceye almak lazım. Diyelim o kartları satmak istiyorsun, demek ki ETH düşüyor piyasa çöküyor. Herkes satmak isteyecek, satamayacaksın.Aklınızda olsun.
Verginin zorluğu mu var vatandaşlık görevi vergi vermekİnşallah babana da o vergiler gelir de ne kadar zormuş anlarsın.
Vatandaşın görevi her eşyaya yüzde 100 vergi vermek değil. Zaten her şeye birsürü vergi veriyoruz, bari buna vermeyelim. Ek olarak derdiniz ne sizin yahu?Verginin zorluğu mu var vatandaşlık görevi vergi vermek
Aynen kardeşim her şeye milyar milyor vergi vermek vatandaşlık görevi vergi dediğin max %10 olurVerginin zorluğu mu var vatandaşlık görevi vergi vermek
Aynen git bir ürün al %20 gümrük %18 KDV %10 TRT Payı %1 Kültür Payı öde aferin!Verginin zorluğu mu var vatandaşlık görevi vergi vermek