TC Hazine ve Maliye Bakanlığı kripto para açıklaması

Aga ben vergi olayında değilimde sanki ülkenin eğitim sistemini batırmak istiyorlar mış gibi davranıyorlar uyuz oluyorum..
Batırsınlar ki daha güzel alet olalım diğer devletlere :)

( Siyaset değil daha çok bunun sebebini açıklamak istedi yani lütfen uyarı atmayın)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bak bu mantıklı olabilir. Çalışma halindelermiş. Sonucu görmeden bir şey demek mümkün değil zaten.
He ama tabii o zaman gidi %25 vergi almayacak diyeck ki:
Gel benim sistemden yap, %15 vergi öde
Veya git Binance'den vb yap %25 öde.

Arkadaşlar bence tek taraflı düşünmeyin.

Milletin kazandığının yarısını alamayacaklar diye ödleri kopuyor.

%2 lik gibi bir vergi gelebilir, öbür türlü bizim vatandaş bulur bir yolunu.

Bolca vergi gelsin, mining bitirilsin. İşime gelir...
Onun yerine ekran kartlarına bolca vergi gelse nasıl olur? Şöyle %50 falan. Kimse alamaz işine gelir değil mi?

Tek yönlü düşünmeyin arkadaşlar. Hadi bize vergi geldi miningciler ekran kartı alamadı. Hiç mi aklınıza gelmiyor dünyada yüzlerce ülke var. Ekran kartı fiyatlarının düşeceğini mi sanıyorsunuz?

Mining için özel kartlar geliyor zaten oyuncu kartları kullanılmayacak ne gerek var

Mining için özel kartlar geliyor zaten oyuncu kartları kullanılmayacak ne gerek var
Mining e özel üretilen aletler fakat işe yaramaz. Madencilik bir nevi garanti iş, tutmadı mı, ETH mu çöküyor? Hepsini ufak bira zararla sat gitsin. Fakat mniing özel ekipmanlarda bu yok. Madencilik özel kartlar satmayacak.

Mining e özel üretilen aletler fakat işe yaramaz. Madencilik bir nevi garanti iş, tutmadı mı, ETH mu çöküyor? Hepsini ufak bira zararla sat gitsin. Fakat mniing özel ekipmanlarda bu yok. Madencilik özel kartlar satmayacak.
50 mhs verecek kart ben alacağım şahsen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,172,281
Üyeler
186,168
Son üye
Helixo35
Geri