Neler Yeni

Kripto alım satım işlerinden anlayanlar bakabilir mi ?

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,352
İsim
Diyarhan
Kanka shit coinlerle işin ne para vuracam diye vurgun gideceksin.

Çok kar etmek istersen iost veya c98 alımı yap.

Cardano
Solana
Xec
ONT
XRP

Daha yazardım ama bu tür kaliteli coinler ile uğraş bunlar haftada 1 %10 bıraktılar bana fazlasında gözüm olmaz.

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Binancede (globalde) genel olarak çekim ücreti 10 $, Binance TR ise 10 TL'dir. Ancak shib coin için özel durum tanımlamışlardı sanırım, yani çekim ücreti coin miktarı ile belirlenmişti hatırladığım kadarıyla (yanlış da hatırlıyor olabilirim). Yazar zaten çekim şartları ve limitini. Güvendiğim bir arkadaşın önerisi ile aldım shib, sonra 1 saat araştırınca anında sattım. Ertesi gün bir çakılmaya başladı, arkadaş epey bir zarardaydı. Şu an ne oldu Shib'i hiç takip etmiyorum. Sakın almayın.
çekim ücreti nasıl 10$? açıklar mısın

Kadir_1987

80+ Silver
Kafanda ki güvensizliği gidermiş olduğuma inanıyorum? :)
Seviliyorsun ve keşke herkes ne olursa olsun senin gibi seviyeli olsa.
Maalesef birçoğu okuldaki çantasını sırtından kenara atıp Pc başına geçen kesim ve böyle olunca da laf anlatamıyorsun.
Kendine dikkat et ;)

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
İlk defa alicam o yüzden tam bilmiyorum alicagim coin shiba veya shib de deniyor galiba binance global üzerinden alicam ve aldıktan sonra çekersem diye çekim ücretlerine baktım 50 bin shib coin için 25 bin shib coin çekim ücreti var bende 100 bin shib olsa 50 bin shib çekim ücreti mi olucak yoksa sabit 25 bin shib mi ?
BSC ağında çekim yaparsan 25K shib kesiyor, bu da 20cent yapıyor. Önemsenecek bir miktar değil.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Seviliyorsun ve keşke herkes ne olursa olsun senin gibi seviyeli olsa.
Maalesef birçoğu okuldaki çantasını sırtından kenara atıp Pc başına geçen kesim ve böyle olunca da laf anlatamıyorsun.
Kendine dikkat et ;)
Yaş 22 ye varmak üzere okul çağını geçtik artık :d

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
çekim ücreti nasıl 10$? açıklar mısın
Sabit coine (dolar bazında) bozdurma ücreti diyeyim. Eksik açıklamışım. Globalden yurtdışında para çekenler de o ücrete göre çekiyordur herhalde.

Mamyy

80+ Silver
Çekmek derken nakit olarak çekme mi başka bir adrese Shib Coin olarak yollama mı? Çünkü nakit çekemezsin Binance üzerinden. TR üzerinden de çok düşük bir komisyon vs alıyor. Başka bir cüzdan adresine göndermek istersen iki yolu var. Birincisi ERC20 ağıyla, diğeri BSC ağıyla. BSC ağı 1 TL gibi komik bir rakam işlem ücreti kesiyor. ERC 20 ağı ise 250 TL~ çekim ücreti kesiyor. BSC ağıyla coin yollayabilirsin ancak karşı tarafın BSC ağını desteklediğinden emin olman lazım. Hem alıp niye çekmek istiyorsun ki?
Anlatamadım heralde çok bilmediğim için amacım şuydu hani coin aliyosun sonra kar ediyisun ve paraya dönüştürüp kredi kartina vs atıyorsun ya ben bunları yaparken ücret kesiyorlar mi diye sormak istemiştim @Borsa Kaplanı

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Anlatamadım heralde çok bilmediğim için amacım şuydu hani coin aliyosun sonra kar ediyisun ve paraya dönüştürüp kredi kartina vs atıyorsun ya ben bunları yaparken ücret kesiyorlar mi diye sormak istemiştim @Borsa Kaplanı
Hayır sadece alım satım esnasında fee kesiliyor o da çok düşük.
Onun dışında binance'da para ödemezsin.

Shimaida

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
galip
Binance üzerinden satıp TL olarak çekemezsin. Binance üzerinden işlem yapıp Binance TR'ye coin gönderip TR üzerinden satım işlemi yaptıktan sonra IBAN'ına alacaksın. TL çekerken çok kesmiyor. Ancak ERC 20 ağından işlem yaparken hayvan gibi kesiyor. BSC ağı üzerinden işlem yaparken yine düşük bir meblağ kesiyor ve yukarıdaki kadir denen elemanın ne yapmaya çalıştığını anlamadım, gereksiz.

Top Bottom