Arama sonuçları: *

1. berkec34

😮Kripto'da şok! Luna Coin %99 düştü!

Ben coinden iyi kazandm aynı şekilde çevrede de iyi kazananlar var ciddi olarak. Zaten kimse size paranız yanmaz kazanırsınız demiyor. Her zaman dediğim bir şey var kaybetmeyi göze aldığınız para ile girin. Kimisi için bu miktar 1.000 liradır kimisi için 100.000 liradır. Önemli olan bu para orada...
  2. berkec34

Ana Konu Kripto Para Analizleri, Haberleri, Fırsatları🚀🚀🚀

valla ben sattım kardan az zarar var. senın dediğin gibi bende 62 dönüş düşünüyorum ama 63 te olabilir. bir silkeleme gelecekti zaten biraz düşünce yine toplarım nakitte durmak iyidir rahat uyumak için sattım :D. Satın demıyorum herkesın kendı kararı bu arada ytd.
  3. berkec34

ontology satıp cardano almalımıyım

Çıksamda adaya geçmezdim. Solana sxp arive gibi coinler uzun vadede 10x ihtimali olan coinler. Ytd.
  4. berkec34

Binance kimlik fotoğrafını kabul etmiyor, ne yapmalıyım?

Kimliği bende de okunmuyor dedi. Sonra a4 kağıdının üstünde ehliyeti denedim. O sarı çizgilerin dışına taşıcak şekilde fotoğraf çektim beyaz zeminde ışıklandırmada iyidi kabul etti. Dediğim gibi ama o çizgilerin içinde kalacak şekilde değilde taşacak şekilde kabul etti nedense
  5. berkec34

Raven Coin (RVN) Mining Yardımlaşma ve Bilgilenme Konusu

Rtx 3070 ile yapsam ne kadar bırakır 24 saat çalıştırsam?
  6. berkec34

Coinde en çok kazandıran yöntem nedir

Bence en iyi kazandıran ve an az riski olan. SABIR. Düştü diye panik yapıp satmıcaksın. Yükseldi diyede çok yüsekdi diyip satmicaksın. analizleri yapıp doğru yerde girip doğru yerde çıkacaksın. kaldıraç çok büyük risk. ön satışta belli bir bütçe ile değerlendirilebilir.
  7. berkec34

😂😂😂😂 valla saymadan kaçarım ülkeden :D 1621109153 şu rtx 3070 ide kullansammı mınıngte karar veremedım bi. çok mu zararı olur acaba. ne bırakır ayda bana
  8. berkec34

ben dogeden 500tl yi 2.500 yaptım ordan birazını bastım. kendi cebimden değil kardan geleni bastığım için gitsede umrumda olmaz. kazanırsamda zekatını veririm fakir fukaraya. çokta önemli değil ama yeni çıkmış iyi proje gibi duruyor çok dip fiyattan aldım uzun vadede ne olcağı belli olmaz.
  9. berkec34

valla yeni çıkmış normal tek borsada olması. şayet birkaç borsaya daha girerse ufak bile olsa o borsalar en kötü 10-20 tl yapar. binanceye girerse zaten beni burada bulamazsınız. 50 tl olursa birkaç milyonum oluyor :D öyle bir durum olursa forumdan 1 arkadaşa pc alıcam :D
  10. berkec34

safezone coin nasıl yeni çıkmış aldım dün. bugun %300 yaptı 3-9 ay vadeli düşünüyorum. emsal coinler hep 40-50-80tl civarlarında
  11. berkec34

@Caner Kösedağ pundix için ne diyorsun coin yakacaklar 1000:1 oranında değişecek. Bir bakıp beni etiketlermisin sana zahmet 1617720126 @Caner Kösedağ birde phoenix global var 2018 de 2.5tl görmüş ama şuan 25krş 1 senelik yatırımda tekrar 2.5 görme olasılığı var mı sence 😅
Top Bottom