- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #2,640
Ya bugün %10 zarardayım. Sizce işlemden çıkayım mı? Takip etmemişim. 360 tan aldım compları. Şu an 325 sizce satmalı mıyım? 65000 direncinde tutunuyo gibi gibiUyarmadı demeyin...
Ya bugün %10 zarardayım. Sizce işlemden çıkayım mı? Takip etmemişim. 360 tan aldım compları. Şu an 325 sizce satmalı mıyım? 65000 direncinde tutunuyo gibi gibiUyarmadı demeyin...
Bekle bence kapanış 66 ve üstünde gelirse alım yapmayı düşünüyorum ytd.Ya bugün %10 zarardayım. Sizce işlemden çıkayım mı? Takip etmemişim. 360 tan aldım compları. Şu an 325 sizce satmalı mıyım? 65000 direncinde tutunuyo gibi gibi
65 ALTINA indi aman YA RABBİ!Bekle bence kapanış 66 ve üstünde gelirse alım yapmayı düşünüyorum ytd.
Hocam ne olursa ne yaparım şeylerini nasıl bileceğim? Yani neye dayanarak 66 nın üstüne atarsa alım yaparım dediniz?kapanış 66 ve üstünde gelirse alım yapmayı düşünüyorum
Dojiyi görürsem, döndüğünü görürsem girerim.Yani neye dayanarak 66 nın üstüne atarsa alım yaparım dediniz?
Bilmiyorum fib çizdiğimde 62 dönüş lokasyonu olarak gözüküyor ama belli olmaz belki de 63'ten dönmüştür.. Kaçta satacağını kaçta alacağını kendin belirle ona karışamam.Olmadı diyelim kaçta çıkayım sizce? YTD mtd geçin.
valla ben sattım kardan az zarar var. senın dediğin gibi bende 62 dönüş düşünüyorum ama 63 te olabilir. bir silkeleme gelecekti zaten biraz düşünce yine toplarım nakitte durmak iyidir rahat uyumak için sattım .Dojiyi görürsem, döndüğünü görürsem girerim.
Bilmiyorum fib çizdiğimde 62 dönüş lokasyonu olarak gözüküyor ama belli olmaz belki de 63'ten dönmüştür.. Kaçta satacağını kaçta alacağını kendin belirle ona karışamam.
Twitter da Türk halkı Çinlilere sövüyor. Ben de zevkle okuyorum.Dojiyi görürsem, döndüğünü görürsem girerim.
Bilmiyorum fib çizdiğimde 62 dönüş lokasyonu olarak gözüküyor ama belli olmaz belki de 63'ten dönmüştür.. Kaçta satacağını kaçta alacağını kendin belirle ona karışamam.
Ben de sövüyorum. Ne hikmetse tepede geliyor bu evergrande haberi de..Twitter da Türk halkı Çinlilere sövüyor. Ben de zevkle okuyorum.
Bir planın varsa bekle. Kapanışa göre alım yapacağım yazarım buraya.@fatihcevik bu gece nöbet mi bekleyeyim acaba
Biri böyle yazmışBen de sövüyorum. Ne hikmetse tepede geliyor bu evergrande haberi de..
Ya ne bilim sabah uyanınca kırmızı kırmızı uyanmak istemiyorum. OkBir planın varsa bekle. Kapanışa göre alım yapacağım yazarım buraya.
İflas etmedi ki önceden? Parayı ödemesi için zaman verilmişti ödeyemedi.Doğru mu? Bir firma iki kez batamaz
İdealist kripto diye bir kanalı takip etmeye başladım az önce. Twitter da gördüm. Wex diye koin söylemiş. %1000 yapmış.İflas etmedi ki önceden? Parayı ödemesi için zaman verilmişti ödeyemedi.
Wex gibi küçük coinlere güvenmiyorum ben. Her an her şeyi yapabilir. İyi kazandırabilir ama iyi de kaybettirebilir. 1 milyon dolar hacmi var coinin çok çok düşük. Zaten şu an düşmüş parite olduğu seviyeye.İdealist kripto diye bir kanalı takip etmeye başladım az önce. Twitter da gördüm. Wex diye koin söylemiş. %1000 yapmış.
Sonra bu adam Diyo ki