- Reaksiyon skoru
- 141
Benim şansıma bağlımı yoksa istemeden mi yaptım bilmiyorum ? Gate.io ya 10$ attım ve 3 ayda 1500$ yaptım. benim için çoook iyi bir atılım oldu öğrenci halimle 1500$ ile E-Ticaret e atıldım.
Amerikan dolar endeksi yukarı kırıyor, evergrande iflas ediyor. Elon Musk'ın 2 hafta önce Bitcoin 69.000 dediği yerden aşağı sektik.Ne sıkıntısı gördünüz hocam?
Hocam bütün bu tür haberleri tek sayfada gösteren program yok mu ya? Ayrı ayrı twitter haber takip etmek...Amerikan dolar endeksi yukarı kırıyor, evergrande iflas ediyor. Elon Musk'ın 2 hafta önce Bitcoin 69.000 dediği yerden aşağı sektik.
Yok maalesef varsa da ben bilmiyorum.Hocam bütün bu tür haberleri tek sayfada gösteren program yok mu ya? Ayrı ayrı twitter haber takip etmek...![]()
hocam bir şey sorabilirmiyim ön satışlara katılarakmı yaptınız yoksa coin al sat yaparakmı.Benim şansıma bağlımı yoksa istemeden mi yaptım bilmiyorum ? Gate.io ya 10$ attım ve 3 ayda 1500$ yaptım. benim için çoook iyi bir atılım oldu öğrenci halimle 1500$ ile E-Ticaret e atıldım.
Asya piyasaları açılmadı henüz onun açılmasını beklemek lazım. Bir iki gün beklemek lazım tekrar alım yapmak için. Düşükten alayım diye tepeden alabiliriz tabii ki bu benim düşüncem YTD.La ne yazsam küfür. Ban yicem. Hoca noluyo
Valla tamam ABD de pislik. Ama en azından o doğrudan direktman kişiye özel müdahalede bulunmuyordu. La bu Çin pislik bir şey ya. Sülük gibi. Kene hatta.Asya piyasaları açılmadı henüz onun açılmasını beklemek lazım. bir iki gün beklemek lazım tekrar alım yapmak için. Düşükten alayım diye tepeden alabiliriz tabii ki bu benim düşüncem YTD.
Her halt Çinlilerden çıkıyor ne çektik bu çekiklerden ya..Valla tamam ABD de pislik. Ama en azından o doğrudan direktman kişiye özel müdahalede bulunmuyordu. La bu Çin pislik bir şey ya. Sülük gibi. Kene hatta.
Bence değil milyoner hatta milyarderleri peşinde koşturabiliyor.NFT hakkında ne düşünürsünüz sizce balon mudur ?
Uyarmadı demeyin...Evergrande iflas etmiş dikkatli olmakta fayda var düşüş gelebilir YTD.