Neler Yeni

Ana Konu Kripto Para Analizleri, Haberleri, Fırsatları🚀🚀🚀

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Olm ya, BAT'ın yükseleceğini ön görmüştüm ama boş ver dedim. Keşke Brave BAT'ların bozmayaydım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@fatihcevik Ne diyorsunuz?
Günlükte Golden cross olacak gibi.
1wLCrkBZ
Grafiklerine ne kadar güveniyorsun

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Olm ya, BAT'ın yükseleceğini ön görmüştüm ama boş ver dedim. Keşke Brave BAT'ların bozmayaydım.

@fatihcevik Ne diyorsunuz?
Günlükte Golden cross olacak gibi.
1wLCrkBZ
Evet günlükte golden cross geliyor gibi gözüküyor.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
@fatihcevik Ne düşünüyorsunuz DENT hakkında?

bzA8sOb9

Ek olarak ANKR'a da bakabilir misiniz? Günlükte Golden cross gelecek gibi.
1636402972630.png

DENT güzel gözüküyor yükselen trend içinde. 8792'yi daralarak kırmasını bekliyorum.

Girilebilir bir pozisyon mu peki?
En tepeyi kırdıktan sonra gelen retest daha iyi bir alım lokasyonu olacaktır diye düşünüyorum. YTD.

1636402972630.png

DENT güzel gözüküyor yükselen trend içinde. 8792'yi daralarak kırmasını bekliyorum.

En tepeyi kırdıktan sonra gelen retest daha iyi bir alım lokasyonu olacaktır diye düşünüyorum. YTD.
ANKR 4H üçgenin kırılımına az kalmış yukarı yönlü kırılım gelirse retestte alım olabilir belki. Pek bilmediğim, incelemediğim bir coin. YTD.

Son düzenleme:

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Buradan girilebilir mi?
Desteğe gelmesini bekleyebilirsin, eğer girmek istiyorsan 66 altına stoplu olarak girilebilir YTD.

En tepe derken çizebilir misiniz?
67'yi kırdıktan sonra tekrar 67 retestine gelirse alınabilir. Şu an riskli seviyede görüyorum ben. YTD.

Son olarak bi de BTT'ye bakabilir misiniz o da güzel görünüyo.
1636404485896.png

BTT bu HOT, DENT, WIN arasında yükselmemiş isim. Grafiği güzel gözüküyor.
Daralan bir üçgen içinde, 5373 sevinde gün kapanışından sonra çok güzel yükselişler gelebilir. Hala akümüle sürecinde alınabilir gibi duruyor şahsen. YTD.

Son düzenleme:

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
67'yi kırdıktan sonra tekrar 67 retestine gelirse alınabilir. Şu an riskli seviyede görüyorum ben. YTD.
Hocam ne 67'si? WIN şu an 76'da. 67 demek kırdığı trendin altına düşmesi .
BTT bu HOT, DENT, WIN arasında yükselmemiş isim. Grafiği güzel gözüküyor.
Daralan bir üçgen içinde, 5373 sevinde gün kapanışından sonra çok güzel yükselişler gelebilir. Hala konsolidasyon sürecinde alınabilir gibi duruyor şahsen. YTD.
Bütün para ile gireyim mi acep?

COMP'tan umutlu musunuz hala?

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hocam ne 67'si? WIN şu an 76'da. 67 demek kırdığı trendin altına düşmesi .
Benim aklım niye Bitcoin'e gitti? Sürekli takip ettiğimden kafayı Bitcoin'le kırdım galiba.
72 seviyesi alıma uygun ancak altına sarkarsa 64'e gidebilir. YTD.

Bütün para ile gireyim mi acep?

COMP'tan umutlu musunuz hala?
Ben hiçbir coine bütün parayla girmeye sıcak bakmıyorum. O yüzden senin karar verebileceğin bir şey.

Evet, COMP'tan umutluyum.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
72'ye gelmeden almiyim mi? İlla orası mı yanai? Önemli mi? Peki 72 ye gelir mi? WIN uzun zamandır uykuda. Bir anda patlamasından korkuyorum.
Ben olsam 72 destek seviyesinde almayı beklerdim. He gelmez giderse giriş için fırsat her zaman gelir sadece biraz daha az kar yapmış olursun. Fomo'ya kapılma bence. Senin bileceğin iş yine de. YTD.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ben olsam 72 destek seviyesinde almayı beklerdim. He gelmez giderse giriş için fırsat her zaman gelir sadece biraz daha az kar yapmış olursun. Fomo'ya kapılma bence. Senin bileceğin iş yine de. YTD.
Artı babam dedi. APENFT veriliyor her dönem BTT tuttuğun için. Onun da etkisi olabilir.

Hocam şimdi bu APENFT Gate.io'da.
Binance bu koini destekleyeceğini belli etti. Airdrop yapıyor çünkü sürekli. Binance'de listelendiği zaman gate.io'da da yükselir mi hemen ?

Top Bottom