Grafiklerine ne kadar güveniyorsunOlm ya, BAT'ın yükseleceğini ön görmüştüm ama boş ver dedim. Keşke Brave BAT'ların bozmayaydım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@fatihcevik Ne diyorsunuz?
Günlükte Golden cross olacak gibi.
Grafiklerine ne kadar güveniyorsunOlm ya, BAT'ın yükseleceğini ön görmüştüm ama boş ver dedim. Keşke Brave BAT'ların bozmayaydım.
Ek olarak ANKR'a da bakabilir misiniz? Günlükte Golden cross gelecek gibi.@fatihcevik Ne düşünüyorsunuz DENT hakkında?
Evet günlükte golden cross geliyor gibi gözüküyor.Olm ya, BAT'ın yükseleceğini ön görmüştüm ama boş ver dedim. Keşke Brave BAT'ların bozmayaydım.
Girilebilir bir pozisyon mu peki?Evet günlükte golden cross geliyor gibi gözüküyor.
@fatihcevik Ne düşünüyorsunuz DENT hakkında?
Ek olarak ANKR'a da bakabilir misiniz? Günlükte Golden cross gelecek gibi.
En tepeyi kırdıktan sonra gelen retest daha iyi bir alım lokasyonu olacaktır diye düşünüyorum. YTD.Girilebilir bir pozisyon mu peki?
ANKR 4H üçgenin kırılımına az kalmış yukarı yönlü kırılım gelirse retestte alım olabilir belki. Pek bilmediğim, incelemediğim bir coin. YTD.
DENT güzel gözüküyor yükselen trend içinde. 8792'yi daralarak kırmasını bekliyorum.
En tepeyi kırdıktan sonra gelen retest daha iyi bir alım lokasyonu olacaktır diye düşünüyorum. YTD.
Buradan girilebilir mi?DENT güzel gözüküyor yükselen trend içinde. 8792'yi daralarak kırmasını bekliyorum.
En tepe derken çizebilir misiniz?En tepeyi kırdıktan sonra gelen retest daha iyi bir alım lokasyonu olacaktır diye düşünüyorum. YTD.
Desteğe gelmesini bekleyebilirsin, eğer girmek istiyorsan 66 altına stoplu olarak girilebilir YTD.Buradan girilebilir mi?
67'yi kırdıktan sonra tekrar 67 retestine gelirse alınabilir. Şu an riskli seviyede görüyorum ben. YTD.En tepe derken çizebilir misiniz?
Son olarak bi de BTT'ye bakabilir misiniz o da güzel görünüyo.
Hocam ne 67'si? WIN şu an 76'da. 67 demek kırdığı trendin altına düşmesi .67'yi kırdıktan sonra tekrar 67 retestine gelirse alınabilir. Şu an riskli seviyede görüyorum ben. YTD.
Bütün para ile gireyim mi acep?BTT bu HOT, DENT, WIN arasında yükselmemiş isim. Grafiği güzel gözüküyor.
Daralan bir üçgen içinde, 5373 sevinde gün kapanışından sonra çok güzel yükselişler gelebilir. Hala konsolidasyon sürecinde alınabilir gibi duruyor şahsen. YTD.
Benim aklım niye Bitcoin'e gitti? Sürekli takip ettiğimden kafayı Bitcoin'le kırdım galiba.Hocam ne 67'si? WIN şu an 76'da. 67 demek kırdığı trendin altına düşmesi .
Ben hiçbir coine bütün parayla girmeye sıcak bakmıyorum. O yüzden senin karar verebileceğin bir şey.Bütün para ile gireyim mi acep?
COMP'tan umutlu musunuz hala?
72'ye gelmeden almiyim mi? İlla orası mı yanai? Önemli mi? Peki 72 ye gelir mi? WIN uzun zamandır uykuda. Bir anda patlamasından korkuyorum.72 seviyesi alıma uygun ancak altına sarkarsa 64'e gidebilir. YTD.
Ben olsam 72 destek seviyesinde almayı beklerdim. He gelmez giderse giriş için fırsat her zaman gelir sadece biraz daha az kar yapmış olursun. Fomo'ya kapılma bence. Senin bileceğin iş yine de. YTD.72'ye gelmeden almiyim mi? İlla orası mı yanai? Önemli mi? Peki 72 ye gelir mi? WIN uzun zamandır uykuda. Bir anda patlamasından korkuyorum.
Artı babam dedi. APENFT veriliyor her dönem BTT tuttuğun için. Onun da etkisi olabilir.Ben olsam 72 destek seviyesinde almayı beklerdim. He gelmez giderse giriş için fırsat her zaman gelir sadece biraz daha az kar yapmış olursun. Fomo'ya kapılma bence. Senin bileceğin iş yine de. YTD.
Yükselir.Binance'de listelendiği zaman gate.io'da da yükselir mi hemen ?