- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #2,575
@fatihcevik COMP'ta G'de kulp mu oluşturacak?
Oluşturabilir. Ancak Bitcoinde ABCD hedefi var 55-56'lara götüren dikkatli ve stoplu gitmekte fayda var.@fatihcevik COMP'ta G'de kulp mu oluşturacak?
Bazen diyorum ki kriptoda kar yapmak bana haram.Oluşturabilir. Ancak Bitcoinde ABCD hedefi var 55-56'lara götüren dikkatli ve stoplu gitmekte fayda var.
Sepet yapmanın önemi bu da. Parayı tek coine yatırırsan kaybedersin.Bazen diyorum ki kriptoda kar yapmak bana haram.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@fatihcevik Bunu yaşadım:
Bak abi anlatıyom. Direkt aniden oluyor. Param DOGE'daydı. BNB yükseliyordu. Gittim BNB'ye aldım. BNB düşmeye başladı. Yani yavaşladı durağlanlaştı. Gittim COMP'a aldım. Lan BNB 610 olmuş. WTF man!
Ben de oyle saniyordum ama oyle degilmis, tamamen cahilliğimden kaynaklıymış.Bazen diyorum ki kriptoda kar yapmak bana haram.
2r comp short setup
Alıntıyı görüntüle
Fomoya kapılmamak ve sabretmek bu işin sırrı.Ben de oyle saniyordum ama oyle degilmis, tamamen cahilliğimden kaynaklıymış.
Ya aga benim sorunum şu. Para az. Yaş belli. E çalışmıyorum da. (iş olarak) Annem git çalış para kazan ne istiyorsan yap dedi ama tembelim ben. İlla 18 den sonra çalışacağım kafasındayım.Fomoya kapılmamak ve sabretmek bu işin sırrı.
Bilmiyorum.Bende diyom niye BNB bu kadar yükseldi.
Binance yeni bir Launchpad başlatmış.
PORTO Fan Token
@fatihcevik @Borsa Kaplanı Launchpad e katılmak için sadece 0.1 lik BNB almak yeter mi?
Yani kilit vesaire ek bir tuşa basmak falan lazım mı?
bilgim yokBende diyom niye BNB bu kadar yükseldi.
PORTO Fan Token
@fatihcevik @Borsa Kaplanı Launchpad e katılmak için sadece 0.1 lik BNB almak yeter mi?
Launchpade girmek saçma. O sistem daha çok zengini zengin etmek üstüne kurulu.Bende diyom niye BNB bu kadar yükseldi.
PORTO Fan Token
Düştü yine.Shiba coin aldım biraz. Ben aldığım için büyük ihtimalle uzun bir süre artmaz. Satıcağım zaman tekrar haber veririm o zaman almaya başlayabilirsiniz.
tamam çözdümbilgim yok
binance support ile nasıl iletişim kruacağım? canlı desteği var mı?? acil