Borsa Kaplanı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
2r comp short setup
Türkçe meali2r comp short setup
Alıntıyı görüntüle
Güzel setup tebrik ederim. Deneyecek misin?2r comp short setup
Alıntıyı görüntüle
1 birim risk edip 2 birim kâr ettirecek setup.Türkçe meali
:/ kaldıraça hiç sıcak bakmadım ama... İyileşeyim pc ye geçeyim kendimi geliştiririm.Güzel setup tebrik ederim. Deneyecek misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 birim risk edip 2 birim kâr ettirecek setup.
Evet profesyonellere göre. Ben de kullanmıyoru.:/ kaldıraça hiç sıcak bakmadım ama... İyileşeyim pc ye geçeyim kendimi geliştiririm.
Tüm parayı kumarda kaybedince biraz dinlenmek ve ara vermek daha iyi olur diye dusundum, yakında para sokacağım.Güzel setup tebrik ederim. Deneyecek misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 birim risk edip 2 birim kâr ettirecek setup.
Anladım brom. Ben de eğitim amaçlı 10 dolar 5 dolarla işlem yapıyorum. Üstüne çıkmıyorum.Tüm parayı kumarda kaybedince biraz dinlenmek ve ara vermek daha iyi olur diye dusundum, yakında para sokacağım.
Her şeye gelişigüzel hahaha atmayıp alaya almasaydın senle çok iyi anlaşabilirdikAyrica soyle bir bat pattern var yeni gördüm.
Alıntıyı görüntüle
Her şeye gelişigüzel hahaha atmayıp alaya almasaydın senle çok iyi anlaşabilirdik
Ema kullanip bunun nesini analiz edeceğim diyorsun, ben buna nasil haha atmayayim.
Hocam bunun nesini analiz edeceğim peki? Her şeyi tek tek soruyorum kusura bakmayın. Sonuçta bitcoin bu? Şlaak diye düşmesin sonra ?
O değil, genel olarak... Komik olan olmayan her şeye "random" hahaha atıyorsun. Silicone'da burada. Adam misal sorun yaşadığı bir konuyu açmış. Hahaha ve beğeni görüyorum. Hahaha (1) : Borsa KaplanıEma kullanip bunun nesini analiz edeceğim diyorsun, ben buna nasil haha atmayayim.
Yoo fazlasiyla saçma bir şey görmedikçe haha atmiyorumO değil, genel olarak... Komik olan olmayan her şeye "random" hahaha atıyorsun. Silicone'da burada. Adam misal sorun yaşadığı bir konuyu açmış. Hahaha ve beğeni görüyorum. Hahaha (1) : Borsa Kaplanı
Tek tek senin hahahalarını arayamam ama aranacak olsa en az 30 boş hahaha bulunur.Yoo fazlasiyla saçma bir şey görmedikçe haha atmiyorum