- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #2,549
@fatihcevik comp alım fırsatı mı verdi? @DOGANALPASLAN
Takip etmiyorum.@fatihcevik comp alım fırsatı mı verdi? @DOGANALPASLAN
Bitcoin'i takip et, analiz yap düşüş bittiyse ona göre bakarsın.@fatihcevik comp alım fırsatı mı verdi? @DOGANALPASLAN
Düşüşün bittiğini tam olarak nasıl anlarım?Bitcoin'i takip et, analiz yap düşüş bittiyse ona göre bakarsın.
Analiz yaparak?Düşüşün bittiğini tam olarak nasıl anlarım?
Analiz yaparak?
İşte bu yüzden benim veya başka birisinin lafına bakmayacaksın kendin analiz yapıp ona göre karar vereceksin.
Hocam bunun nesini analiz edeceğim peki? Her şeyi tek tek soruyorum kusura bakmayın. Sonuçta bitcoin bu? Şlaak diye düşmesin sonra ?
Hayır, siz yöntemi söyleyin?İşte bu yüzden benim veya başka birisinin lafına bakmayacaksın kendin analiz yapıp ona göre karar vereceksin.
Yapıştırdım ben %12 iyi kâr.
near'e deneme atışı yapılabilir. 11.50de kar alacak , destek altında 4 saatlik mumda stop olacak şekilde.
Alıntıyı görüntüle
near'e deneme atışı yapılabilir. 11.50de kar alacak , destek altında 4 saatlik mumda stop olacak şekilde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yapıştırdım ben %12 iyi kâr.
15 dk da W var Bitcoin'de ama fakeout olabilir stoplu gitmekte fayda var.@fatihcevik BTC'nin atağından sonra COMP trenine ben de atladım. İnşallah güzel kazandırır.
lANET Olsun W'yu kırmadı.15 dk da W var Bitcoin'de ama fakeout olabilir stoplu gitmekte fayda var.