FatihCevik
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Full malda olduğum için coin bakmıyorum şu an.@fatihcevik Hocam şu anda ne fırsatlar var hangi koinler alınabilir pozisyonda?
Full malda olduğum için coin bakmıyorum şu an.@fatihcevik Hocam şu anda ne fırsatlar var hangi koinler alınabilir pozisyonda?
Derken hocam? Yani paranızı komple sepete harcadınız demek oluyor bu. Değil mi? Peki neler aldığınızı söyler misiniz?malda
Evet sepetim var.Derken hocam? Yani paranızı komple sepete harcadınız demek oluyor bu. Değil mi? Peki neler aldığınızı söyler misiniz?
Hasta olduğumdan mütevellit pc ye kalkamıyorum. Hangileri şu anda alınabilir?Evet sepetim var.
Bal
Matic
Reef
FTT
Sol
Comp
Dent
Srm
Hepsi yüksek seviyede alım yerlerinde değil. Ben sana aldığım yerleri söyleyeyim sen incele kendin karar ver.Hasta olduğumdan mütevellit pc ye kalkamıyorum. Hangileri şu anda alınabilir?
Bu bilgiyi dün verseydin ya hocamComp 350
ERGO ya hiç bakmış mıydın?Evet sepetim var.
Bal
Matic
Reef
FTT
Sol
Comp
Dent
Srm
Comp'u dün almadım daha önceden almıştım. Dün sana söylediğimde 365-370 civarıydı Bitcoin'le birlikte 350 düşüp 400'e fırladı.Bu bilgiyi dün verseydin ya hocam
Yok bakmadım.ERGO ya hiç bakmış mıydın?
350 ile 360 arasında fark yok ki. O kadar da abartmayın.Comp'u dün almadım daha önceden almıştım. Dün sana söylediğimde 365-370 civarıydı Bitcoin'le birlikte 350 düşüp 400'e fırladı.
Fark olsun veya olmasın ben sana zaten al demem.350 ile 360 arasında fark yok ki. O kadar da abartmayın.
Al demeyin. Sadece bu bölge alınabilirlik açısından uygun deyin.Fark olsun veya olmasın ben sana zaten al demem.
Uygun demek al demektir zaten. Ben de mükemmel trader değilim zaten kendim bir şeyler yapmaya çalışıyorum bulduğum pariteleri araştırıyorum ona göre alıyorum. Burada sana uygun deyip yarın bir gün düştüğünde sen bana bir şey demesen bile ben kendimi kötü hissederim. O yüzden girdiğim coinleri söylerim ama al sat diyemem.Al demeyin. Sadece bu bölge alınabilirlik açısından uygun deyin.
Değildir işte. Bu şeye benzer. Adana - İstanbul arası yolculuk için hangi yol uygun, iç anadolu mu ege tarafı mı? Sen diyorsun ki iç anadolu. Ama hala önümde iki seçenek var.Uygun demek al demektir zaten.