FatihCevik
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Alır mıyım değil aldım zaten. ABCD hedefi var ve kırılım geldi.Son soru sen şu an alır mısın compu? İkinci olarak hedef niye 630
Alır mıyım değil aldım zaten. ABCD hedefi var ve kırılım geldi.Son soru sen şu an alır mısın compu? İkinci olarak hedef niye 630
Ama sen btc geri çekilirse alınır dedin.Alır mıyım değil aldım zaten. ABCD hedefi var ve kırılım geldi.
Evet şu an alacak olsam geri çekilme beklerdim. Geri çekilme gelmezse grafikte girilecek en uygun yeri beklerdim. Re-test gibi.Ama sen btc geri çekilirse alınır dedin.
Re-test kesin olur mu? Direkt uçma gibi bir durum olmaz mı?Evet şu an alacak olsam geri çekilme beklerdim. Geri çekilme gelmezse grafikte girilecek en uygun yeri beklerdim. Re-test gibi.
Re-test her zaman olur ama ne kadar uçup ne zaman yapacağını zaman gösterecek net bir şey diyemem.Re-test kesin olur mu? Direkt uçma gibi bir durum olmaz mı?
Toplantıya kadar bekleyebilirsin. FED kararı olumlu olursa kendin karar vermelisin.@fatihcevik comp alınır mı şu an? Geri çekilmeler olmuş.
Olumlu olumsuz nasıl bileceğim?Toplantıya kadar bekleyebilirsin. FED kararı olumlu olursa kendin karar vermelisin.
Faiz arttirmadığı sürece ve bitcoin hakkında olumsuz konuşmazsa sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Ama şu an herkes toplantı sonucunu bekliyor. O yüzden piyasa aşağı yukarı oynak.Olumlu olumsuz nasıl bileceğim?
Ne?bitcoin hakkında olumsuz konuşmazsa sıkıntı olacağını
Fed toplantısı meme coinleri sence nasıl etkiler ?Alıntıyı görüntüle
Kırılım geldi 630 hedefi olduğu için Comp. Tabii bu benim düşüncem. Yatırım tavsiyesi değildir. Bitcoin'de bugün FED toplantısı var sert hareketler gelebilir aşağı yukarı. Geri çekilmeler alım fırsatı diye düşünüyorum. YTD.
Bitcoini kötülemezse sıkıntı olmaz. Veya faiz artırımına gitmezse.
Olumsuz bir durumda bütün coinleri kötü etkiler ama ben olumsuz olacağını düşünmüyorum.Fed toplantısı meme coinleri sence nasıl etkiler ?
Olumsuz konuşmazsa sorun olur demişsiniz. SBitcoini kötülemezse sıkıntı olmaz. Veya faiz artırımına gitmezse.
Olumsuz bir durumda bütün coinleri kötü etkiler ama ben olumsuz olacağını düşünmüyorum.