Borsa Kaplanı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Tüm paramı blackjackde kaybettim. Maddi olarak kotuyum.sen nasilsin
Tüm paramı blackjackde kaybettim. Maddi olarak kotuyum.sen nasilsin
Kumar oynanır mı be hacı... 100x açıp btc longlamak bile daha mantıklı yemin ederim ya çok geçmiş olsun...Tüm paramı blackjackde kaybettim. Maddi olarak kotuyum.
Biraz pahalı oldu ama zevk aldım en azından, toparlanamayacak miktarda para degil.Kumar oynanır mı be hacı... 100x açıp btc longlamak bile daha mantıklı yemin ederim ya çok geçmiş olsun...
Aman hocam insanların hayatı kayıyor. Hiç bulaşma o belaya , gerçekten çok sıkıntılı.Biraz pahalı oldu ama zevk aldım en azından, toparlanamayacak miktarda para degil.
Bak caner adama al demissi.n kac aydir zararda bu kadar rahat yatirim tavsiyesi verme3 gün önce gelsen parayı CHZ ye bas derdim.
Şu anda da CHZ alınabilir. Hedef büyük.
Sonra Stanker'in koinlerinden ay pardon cryptocurrencieslerinden alabilirsin.
Hiçbir zaman kesin konuşmadım. O kadar söylediğim koin tuttu. Hepsi tutacak diye bir kaide yok.Bak caner adama al demissi.n kac aydir zararda bu kadar rahat yatirim tavsiyesi verme
cidden ona tobo mu diyorsun? ..d sağ omuz sol omuzun altında tam 5 kere mum kapatmış artık tobo olmaktan çıkmış ayrıca orta işaretlediğim kısım necklinea değmemiş, bu tür formasyonlar nizami olarak olması gerekiyor bu şekilde olmaz.Dent günlükte tobo var.
tm.cidden ona tobo mu diyorsun? ..d sağ omuz sol omuzun altında tam 5 kere mum kapatmış artık tobo olmaktan çıkmış ayrıca orta işaretlediğim kısım necklinea değmemiş, bu tür formasyonlar nizami olarak olması gerekiyor bu şekilde olmaz.
Alıntıyı görüntüle
yok hocam tobo var demissin ondan oyle
Grafikleri ben de zaten yeni yeni öğreniyorum olur öyle.yok hocam tobo var demissin ondan oyle