Borsa Kaplanı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
BNB marketcap değeri büyük buradan 2x gelmesi için 90 milyar dolar para girmesi lazım. Zor ama imkansız değil. BTT, DENT tehlikeli coinler çok uzun süre içeride bırakabilecek türden 2 katında yarısını satıp geçilmeli. DOGE ise Elon'un ağzına bakıyor zaten.BNB, DOGE, BTT, DENT takibinizde olabilir.
Alın almayın mesajı değildir.
Hocam benim süper dörtlü dediğim koinler bunlar: DOGE, BTT, DENT, HOT.BNB marketcap değeri büyük buradan 2x gelmesi için 90 milyar dolar para girmesi lazım. Zor ama imkansız değil. BTT, DENT tehlikeli coinler çok uzun süre içeride bırakabilecek türden 2 katında yarısını satıp geçilmeli. DOGE ise Elon'un ağzına bakıyor zaten.
Dent'i nisan rallisinde 0.0030'dan alıp 0.02'den satmıştım. 6 kat kazandırdı bana ama o sıralar girenleri çok içerde bıraktı. BTC 30'a düştüğünde dent 0.0017'i gördü. 10 kat düştü parite. O yüzden riskliler yatırım yaptıysan 2 katında yarısını satmak mantıklı ana paranı al sonra kalan paran nereye giderse gitsin.Hocam benim süper dörtlü dediğim koinler bunlar: DOGE, BTT, DENT, HOT.
Bunlar hep ,özellikle Türkler, cahilinden deneyimlisine bilinen ve kazandıran koinler.
HOT'a bakmadım. DOGE, BTT ve DENT'in grafikleri tıpatıp aynı. Üçü de yükselecek. DENT'de hatta Golden Cross var günlük grafikte.
Hacim girse tamamdır.
Yok be. Sadece öylesine bir selam çaktım. Sürekli değil.Hocam sahalara geri dönmüş
shıba nasılYok be. Sadece öylesine bir selam çaktım. Sürekli değil.
Uçtu zaten.shıba nasıl
uzun vadede ?Uçtu zaten.
Uçtu zaten.
Bilmem.uzun vadede ?